Komentáře

Zpět na článek

Svět slaví diamantové jubileum královny. Kousek Anglie je všude, kde se ujala demokracie

1 komentářů

pooch.ledog
6. června 2012 • 09:10
ale toto je tak neuveritelne hloupy clanek, ze az zasnu ze to vyprodukoval clovek ktery uz zjevne ma nejake zivotni zkusenosti.
Zaprve nechapu, co myslite tou Anglii. Jedna cast Velke Britanie se skutecne zove Anglie (England), ale budiz.
Zadruhe - overte si nejrpve fakta. Posta uz davno neni statni, Royal Mail byl davno davno tomu nazad privatizovan (a ne zrovna ku prospechu sluzeb ktere poskytuje, bohuzel).

Teze, ze vse, co je stare je krasne a uctivanihodne mi prijde minimalne usmevna. Co takhle stari komuniste, taky byste je tak obdivoval?

''Královský znamená totiž také anglický, ale i starý, osvědčený a krásný.'' - tato veta je absolutni perla. Takze treba Royal Casino a to co se v nem odehrava je hodno obdivu? I kdyz je to jen spelunka kam chodi working class utratit tech par babek co zvladnou usetrit? Royal se v UK totiz jmenuje kdeco. Treba i zradlo pro psy....

Velice jste me zklamali, RX. Kralovna je vpravde obdivuhodny clovek, ktery si tedy zaslouzil mnohem lepsi vzpominku. Nemluve o skvelych oslavach, ktere tu o tomto prodlouzenem vikendu probehly. Vyslat nekoho do Cannes na pripitomele filmy, to jde. Nebo na jine podobne ''dulezite'' udalosti stereotypne se opakujici kazdy rok. Ale diamantove vyroci nastupu na trun, tak vzacna vec, ta vam za trosku vic prace a utraceni nestala.

Jak by rekli ti slusnejsi Britove - Shame on you folk!