Zprávy

Zpět na článek

Pan WikiLeaks prohrál. Britský soud vydal Assange kvůli údajnému znásilnění do Švédska

13 komentářů

pooch.ledog
30. května 2012 • 17:32
a nechapu lidi, kteri mu tleskali. Zaprve,tady nejde o nejakou spravedlnost, jakoze pana WikiLeaks stve establishment tak se mu vloupa do spajzu aby ukazal davu jaci zmetkove mu vladnou. Tady slo jen o penize a k tomu se tomuhle panovi hodilo hacknout neco, k cemu se normalne nedostaneme. Bez ohledu na to, co tim zpusobi. Co kdyby mu ruplo v kuli jeste vic, a hacknul treba neco, cim ohrozi zivoty jinych? Ze politika je v zakulisi kdovi jaka snad vime vsichni a ne ze by to bylo ok. Meli bychom mit vetsi kontrolu pres to, co vlady delaji. Jenze to nejde vzdycky. Treba co se tyka boje proti terorismu. Jen blbec nechape, jak slozite a nebezpecne je dostat se mezi lidi kteri na nas maji spadeno a co kdyz nekdo hackne nekde zpravy tajnych sluzeb? Pak muze byt taky hezkych par zivotu v ohrozeni, nemluve o tom, ze my sami se nebudeme mit jak branit proti vsem tem kteri si mysli, ze jsme pricinou jejich podelanych zivotu.

A dale a predevsim - KDE se tohle hackerstvi zastavi? Co kdyz jiny wiki genius prijde na to, ze ho stve jina skupina lidi, a vloupa se jim do jejich soukromi? Nakonec to muze jednoho dne dopadnout tak, ze o nas budou hackri vedet uplne vsecko a podle toho s nama jednat. Kde je pravo na soukromi?

Proto vubec nejasam nad lidma, kteri si mysli, ze maji jakesi moralni pravo vlezt kam se jim zachce. Jednoho dne se to totiz muze obratit i proti tem, kteri takovym narusenym jedincum ted tleskaji.

Zda nekoho tenhle borec znasilnil nevim. Muze jit i o nejakou pomstu a nebylo by to poprve, co si to nejaka zenska ucelove vymyslela. O tom necht rozhodne nezavisle vysetrovani a soud. Ovsem za to hackerstvi by mu mel nekdo poradne provetrat krofky. Chvalabohu, ze ta Britanie taky jednou udelala neco rozumnyho. Jeste kdyby se ji tak darilo deportovat ty co tu nemaji co delat, ale to uz bych toho chtela opravdu moc...
placirkabodlo
30. května 2012 • 19:11
jako ze by deportovali tebe, treba do afriky? nedivim se, ze za deset let tu budou opet vladnout kovani bolsevici. stupid na entou rozdavajici demagogicka moudra. to je zlo. ne multilulti. ale vygumovane ovce. fuck
pooch.ledog
30. května 2012 • 20:42
Jasne, tak pravil ten, ktery v zivote nevytahl paty z domu. Protoze kdyby jo, a jeste navic umel i nejaky svetovy jazyk aby si mohl precist i nejaky jiny tisk nez cesky, vedel by mnohem lip co se kde deje. Jak se treba neda deportovat z Britanie muslimsky duchovni ktery otevrene hlasa nenavist k zemi ktera ho prijala ackoli pro ni jaktezivo nic neudelal, kde zije vic nez dobre ze socialnich davek a ktery otevrene podporuje teroristy napojene na Al Kajdu. Ale pocitam, ze dusevni velikan jako vy by mi vysvetlit, ze nic takoveho neexistuje a ze je to cele spiknuti CIA a pod.
Zkuste si vygooglovat jmeno Abu Qatada, vy chytroline, pokud to ovsem pri te vasi zjevne yntelygency zvladnete, a pak muzete teprve o necem mluvit. Vite houby ale uz vynasite soudy.

S hlupaky nema cenu diskutovat, to je stara znama pravda.
placirkabodlo
31. května 2012 • 07:16
vis, tupe ovce muzes jenom hlidat, ale demagogicka prasata se holt musi podriznout. co tady plantas asange, hackery a nejakeho fanatickeho ***a, res to v parlamentu U NAS s nackama, teda bolsanama, ty trubko. a pak si muzes svobodne pobrecet u hrobu masoveho vraha gottwalda.

tady mas jeden priklad na tvou demagogickou kebuli, ale pointa ti stejne nedojde, bo si ...:
http­://www­.novin­ky.cz­/zah­ranic­ni/a­meri­ka/269­112-hackeri-mohou-napadnout-cipy-boeingu-787.html
Uživatel_237602
31. května 2012 • 00:15
Švédsko je v Arice,Drsoni?
placirkabodlo
31. května 2012 • 07:17
co to *** meles? uz ti nekdo rekl, ze mas problem chapat souvislosti?
pooch.ledog
31. května 2012 • 08:44
Tady existuji jista pravidla diskuze, ktera soustavne porusujete. Jste hulvat a hlupak. Desi me, ze i kreatury jako vy maji volebni pravo a chodi volne po ulicich.
placirkabodlo
31. května 2012 • 12:02
bez si stezovat ransdorfovi ty cubo, ktera nechapes "pravidla" logiky natoz lidstvi. PIIIIIIIIIICOOOOOOO demagogicka drza. spino. fujtajbl. bleeeeeee. vy bolsevici jste proste tupy a slizky hnus. ale jede si porad tu svou. nic jineho neumite. prasata.
Uživatel_237602
31. května 2012 • 12:08
placirkabodlo
31. května 2012 • 18:00
edo, ty jsi dojemna ovce