Zprávy

Zpět na článek

Dvanáct českých Zuckerbergů. Reflex pátral po mladých českých podnikatelích

2 komentářů

vonamula
30. května 2012 • 22:42
a co se stane, když Zuckenbergerům vypnou proud ?
staricek
30. května 2012 • 17:07
Zdeněk Cendra neobohatil český internet vůbec ničím užitečným - pouze dokázal obratně manipulovat s ostatními a jeho jméno se stalo synomymen pro nejrůznější křivárny.
V roce 2002 ve svých 16 letech vyhrál soutěž JuniorInternet určenou pouze pro děti do 15 let s projektem textlink. Ten měl v poměru 1:1 měnit vzájemné textové reklamy na stránkách zapojených uživatelů. Místo toho ale nejméně 2/3 všech zobrazených reklam a od roku 2003 dokonce všech 100% zobrazených reklam na stránkách zhruba tisícovky zapojených uživatelů textlinku byla reklama na Cendrův superhosting - to se to rozjíždí ponikání, když vám to zaplatí díky podvodu někdo jiný...
Možná se měl pan Vnouček příště podívat i do veřejně dostupných listin a zjistil by, že toho naší společnosti Cendrův Supernetwork s.r.o. až tak moc nepřinesl - v daňových přiznáních ztráty, ztráty, ztráty, ze kterých se pochopitelně žádné daně neplatí. A jinak taky rozhodně nenasvědčují nějakým 75 mega obratu a 40 zaměstnancům.
Myslím, že pokud má nějaký puberťák extra touhu vyniknout, měl by to dělat v umění nebo sportu - byznys bych nechal těm od 18 nahoru, kteří za to jsou schopni už nést zodpovědnost.