Zprávy

Zpět na článek

Margita miluje Bětku. Jak láska dvou prostitutek překonává nepřízeň osudu

2 komentářů

aznom
26. května 2012 • 19:33
No považovat dvě prakticky čtyřicetileté cikánské do.roty za školačky může snad jen JXD a to z důvodů známých.Popsané problémy těchto šlapek,souložení prakticky s celou vlastní rodinou,je velice častým a dobrovolným koníčkem těchto.Zbytek toho srdceryvného blábolu,včetně "střelby na Pána Boha",nebudu ani komentovat,anžto je zřejmé,že JXD se pohybuje čím dál tím víc v mezigalaktickém prostoru blbosti.
pooch.ledog
26. května 2012 • 10:18
To vam jeste nedoslo, ze na tehle planete zadna spravedlnost neexistuje? Leda snad ta, kterou si obcas vydobyde kazdy z nas sam. Ale spolehat se na to, ze to zaridi nekdo jiny, to je naivita. A tak se tu deji veci ze si clovek casto rika, ze je-li nekde nejaky ocistec tak je to prave na tehle modre planete. O tomhle uz ani nedumam.

Co me ale porad prekvapuje jsou ty kvanta chlapu, z nichz nemala cast jsou tatici od rodin, s vlastnimi detmi, kteri jdou a koupi si takovou chuderku prostitutku. Dokud tohle bude existovat, bude takovych pribehu, o jakem tu pisete, jen vic a vic. Lidi jsou prasata a v tomhle se to vidi nejlip. Chlap ma doma dcerku kterou hlida jako oko v hlave, ale na druhe strane jde a v podstate znasilni jinou divku ktera nemela to stesti se narodit do lepsi rodiny.

Jsou zeny, ktere se prodavaji dobrovolne a dokonce je to bavi, to je jen jejich vec. Vetsina prostitutek, zvlaste tech nejvic ubohych do toho ale spadla diky nekomu jinymu a to musi ten pocestny tatik od rodiny moc dobre vedet. Presto toho vyuzije. Tomu rikam prase moralni i dusevni. Da se s tim vsak neco delat? Silne pochybuji. V nasi spolecnosti je totiz dneska dovoleno uplne vse, vcetne toho, ze si nekdo dopreje obcasnou navstevu bordelu nebo si koupi zenu aby mu udelala to, co doma nenajde. Muze nad tim blejt jak chcete, ale dokud to bude spolecensky prijatelne, a lidi nebudou schopni vetsi empatie i s temi kteri nepatri do jejich spolecenskeho kruhu, tak se nic nezmeni.