Komentáře

Zpět na článek

Lobbista Roman Janoušek: Sázka na spravedlnost

2 komentářů

sendyman
19. května 2012 • 06:47
Mail je sice ironický, ale přesně vystihuje vnímání stavu "práva" v naší zemi. Janoušek nejspíš vyšumí, protože teď máme Ratha. A Ratha máme proto, že to bylo potřeba (máme před volbami a nechci spekulovat, zdali je to "dílo" protistrany, nebo vlastní, v rámci "očistného programu" - protože o "systematické práci" orgánů, činných v trestném řízení, mám opravdu, ale opravdu, dlouhými lety podložené, jisté pochybnosti). Rath je parchant a snad na to dojede. Snad. Ale vzhledem k tomu, že se jednalo o pár "usmolených milionů", je to k smíchu. Kde jsou ti, o nichž se veřejně mluví jako o MILIARDÁŘSKÝCH odklonitelích, napříč politickým spektrem? Byla nám předhozena jedna "malá" (i když ukázkově hnusná), a možná o to tady právě jde, zparchantělá střevle, zatímco kapříci si v rybníku plují nerušeně dál.
Aby mi nakonec toho hajzlíka nebylo líto!
pooch.ledog
20. května 2012 • 17:10
Teda, z tohohle psani by me az chytla depka Ze by to cely bylo takhle komplikovany? No je teda fakt, ze jsem se taky divila jak se stalo, ze takova akce se udrzela tak dlouho v uplnem utajeni. Myslela jsem, mozna naivne, ze se to u nas prece jen da a nekde se nasla nezavisla policie a tak dal.

Ze je to v podstate jen mala ryba je jasny, ale stejne, aspon ze tak. Kez by doslo i na dalsi, ale to uz je asi fakt leda tak z rise snu. Ti dalsi budou jiste mnohem chytrejsi, nez aby skladovali melouny po krabicich.