Komentáře

Zpět na článek

Středočeský "kraken" Rath má problém

5 komentářů

vonamula
15. května 2012 • 23:27
1. pokud se nás někdo snaží vší silou přesvědčit o "pravdě", je téměř 100% jisté, že jde o manipulaci. Viz. vládní aféry atd. Kdo drží média za šourek, ten diktuje.

2. že Rath je hajzlík, o tom není pochyb. že je i nepohodlný, o tom taky není pochyb.

3. že Kubice nepracuje na politickou objednávku je lež, viz. Kubiceho zpráva.

přeberte si to.
aznom
15. května 2012 • 13:29
Je v podstatě již dopředu jasné,že poslední kabrňáci a kabrrňačky,kteří se zde v tomto levicovém plátku zkon­centro­vali,­vyjád­ří své "pochybnosti" o legálnosti pro ně nepochopitelného zásahu(jak by mohli komouši a soc demo být kur.vy,co kabrňáci)--myslím,že víte o kom hovořím,že hrdinové,vedeni truhlíkem sandymanem,ale v podstatě o nic nejde že jo kuliferdové,to je jenom pravicová propaganda a snaha poškodit vaše kámoše.
aznom
15. května 2012 • 14:02
Rád bych také zde se soustředící se partu kabrňáků a kabrňaček uklidnil s tím,že se z těchto srač.ek úspěšně vyhrabou a z neutuchajícím elánem se opět budou moci věnovat tomu jejich bezvýznamnému tlachání a vzájemnému si mazání medu kolem huby .No není to krása hlupáci?
aznom
15. května 2012 • 15:28
A ještě jednou,bych s neutuchající radostí,chtěl vyjádřit svojí radost nad tím,že tento ču.r.ák-jak doufám dorazli do cíle svých nebetyčných kurevs tvech a jak doufám skončí tam,kde měl být již dávno,a totiž tam,kde mu jeho spolubydlící roztrhají prd.el.Mám radost.Dnes je krásný den !
sendyman
17. května 2012 • 07:35
O kom to tu píšeš, troubo? Kdo je to ten "sandyman"?
Přijď v sobotu večer na Jamajku, bude veselo, ty internetovej hrdino!