Komentáře

Zpět na článek

Nová hudba na Radiožurnálu: starý Dalibor Janda!

7 komentářů

filiprx
3. května 2012 • 02:08
"Sakra: blíže k té horní hranici jsem to i já!"
LOL
To musel být vydařený večírek
sendyman
1. května 2012 • 17:00
pane Holče, a, po pravdě, nečetl jsem ani příspěvky v diskusi. Protože komu se Radiožurnál nelíbí, tak má celkem dost možností poslouchat něco jinýho. Já třeba poslouchám Radio Beat. Skooro furt. A je mi fajn!
sendyman
1. května 2012 • 17:36
A ty příspěvky ať si nechaj, to je mi u zadele, už jsem přišel v životě o víc...
vonamula
1. května 2012 • 22:28
teď jsem měnil auto, tak se budu muset stavit pro samolepku
aznom
1. května 2012 • 12:30
Tak,tak,ta fotografie na začátku článku je vypovídající-místo aby ta čtveřice zombíků,usedavě
plakala,šťastně se usmívá.
pooch.ledog
1. května 2012 • 09:23
a byt vystaven vysilani nektereho ceskeho radia (o televizi zde decentne pomlcim) je utrpeni srovnatelne s cinskou mucirnou 3.stupne. Beda cloveku, ktery musi absolvovat cestu autem s soferem ktery neda jinak, nez ze musi mit (jeste k tomu hlasite) naladen ten svuj kanal - a je jedno ktery, nebot za totalni kulove stoji vsecky. Otresne vedena zpravodajstvi ctena lidmi kteri nedokazi ani poradne mluvit, pitome a neprirozene hlasy v reklamach a hlavne ''hity'' o jejichz existenci je lepe nevedet. Proskladane obcas necim ze ''zapadu'', co uz davno ztratilo naboj.

A lip nebude. Janeckovsko-Gottovsko-Davidova klika to ma pevne pod palcem. Zkuste rict, ze vam Gott leze krkem. To uvidite, jak se na vas sesypou jeho obhajci s tim, ze ten aspon NECO dokazal.

Vkus dnesni omladiny je tragicky. Proti tomu jsou vzpominky na Vlachovku a Pepicka Zimu, ktery se tak libil tehdejsi starsi generaci jeste docela usmevne. Dnesni mladi jezdi do sveta, maji veskere moderni informacni technologie, jakoz i pristup k muzice, a pak juchaji na diskotekach pod taktovkou Davidovych s.acek. Nebo jim staci elektronicky kraval ktery se z nejakyho neznamyho duvodu nazyva hudbou.

Co muzeme ale chtit, kdyz mainstream jim staci, ve vsem, kdyz maji potrebu byt uniformovani vzhledem i tim, co delaji, neb jinak by jim to neproslo na Ksichtoknize (Facebook). Originalita se nenosi.

A kdyz jini lidi porad jeste chodi na koncerty Hanky Zagorove, Helenky Vondrackove a jinych vykopavek. Pro me za me, at si klidne existuji. Prusvih vsak je, ze jsou tim hlavnim co v ceske moderni hudbe oficialne existuje. Jsou i jini, talentovani, co by dokazali mnohem vic. O ty ale neni zajem. U nas neni vyvinuta tradice hledacu talentu, kteri v jinych zemich obrazeji kluby a poslouchaji, posuzuji a pripadne vytahuji z davu ty, o kterych si mysli, ze neco umi. U nas je chyba neco umet. Ohrozuje to dinosaury jmenovane v clanku. Na pripadnou konkurenci si davaji velky pozor.
vonamula
1. května 2012 • 08:43
MICHAL DAVID . Všude slyším, jak byl super, ale jeho hudbu jsem při veřejné produkci slyšel naposledy v roce 1986 na lyžáku v sedmičce. Ale zombík je zpět
když jsem koncem 80.tých let obrážel diskotéky, žádný DJ si pod pohrůžkou fyzického napadení nedovolil pustit českou "diskotékovou" produkci z Janečkovy stáje. Byla zastaralá už tehdy.