Zprávy

Zpět na článek

Má být soud s Andersem Breivikem veřejný?

3 komentářů

sendyman
26. dubna 2012 • 08:46
20, 200, třeba i 2.000 přítomných, pokud mají tak velkou soudní síň, jako že určitě ne.
Medializovanou však ne. To by se taky mohlo soudit na Camp Nou, třeba.
Soud má být soudem, ne veřejnou popravou.
sendyman
26. dubna 2012 • 09:19
Dovysvětlím (kristapána, to je hrozný slovo!):
Anders Breivik udělal hroznou věc, nemůžu to z principu schvalovat, tudy cesta nevede, měly by se o to postarat naše vlády. A proto.... Udělal jen to, na co většina z nás jenom myslí. Necháváme v Evropě naše vlády dělat něco, s čím nesouhlasíme.
Jsem pro otevřenou Evropu, potažmo Svět. Ať si sem, nebo tam, přijdou všichni, komu se jen zachce. když se má doma blbě. Tomu se říká "svoboda".
Ale znáte to: Svoboda jednoho končí tam...
Přijdu-li do Evropy jako imigrant, budu se chovat "evropsky". A v tom je ten problém. Známe to všichni, ale jen tak pro zajímavost:
http­://www­.aktu­ality­.sk/cl­anok­/19540­8/mos­limski-imigranti-vo-svajciarsku-chceme-zmenu-vlajky/
aznom
27. dubna 2012 • 11:49
sendy­mane,­sendy­mane,­všechno špatně.Ať přijde do "Evropy" kdokoliv komu se zachce","ať se chová "evropsky",nebo jako "Hun",ať cikáni plundrují co se jim jen zlíbí,ať se alibabové snaží stavět mešity třeba v"Budějicích" na náměstí,toto vše je nutno řešit,ale ne tak že vezmu samopal a postřílím pomalu 80 lidí.Závěr-Soud možná má být soudem,ovšem v tomto případě k žádnému soudu nemělo dojít a to hovado mělo být neprodleně zabito,pokud možno bolestivým způsobem.Jinak si nejen Norové koledují o brzké opakování.Bláznů jak známo,je plný "Svět".