Komentáře

Zpět na článek

Jsme v rukou odborářských vyděračů

13 komentářů

Palopetro
23. dubna 2012 • 07:48
Taky jsme v Káčku řešili účast některých našich pomatených kamarádů na demonstraci.Nakonec jsme sežrali jejich řízky a ještě nám děkovali za krásně strávený den v přítmí oblíbené hospůdky. A to nemáme na koňak,takže chlastáme slivovicu.
strassidlo
22. dubna 2012 • 19:18
Mňo, tak s tím rozbujelým sociálním systémem máte pravdu, ale že by to všechno zařídila jedna vláda nebo dokonce jeden jediný ministr -tak to určitě nemyslíte vážně, to jen tak nedělně žertujete!
V tomto směru totož nejhorší věci prosadily zejména dvě strany a to lidovci a socani -nakupovali si tím pokaždé své voliče. Nu apozadu nezůstala ani naše posvátná kráva EU, která svými nařízeními a najmě pak dotacemi likviduje veškerou soutěživost a pracovitost přímo programově a jetě k tomu globálně.
pooch.ledog
22. dubna 2012 • 18:24
Rekla bych, ze vetsina z nas to vidi presne tak. To je to co nam vadi nejvic. Po nas se bude chtit utazeny opasek zatimco si kmotri budou dal rozkradat co se da.

Kazdy ma jinou predstavu co mu vlastne staci ke stesti, takze nechci mluvit za nejakou vetsinu a vim, ze jsou jedinci kteri se vzdy budou povazovat za financne nedocenene ackoli toho moc neumi. Nebo si budou mylne myslet, ze by o ne mel pecovat predevsim stat v podobe ruznych davek. Byla velka chyba nechat takhle rozrust socialni system, naprosto spatnym smerem.

Presto bych si vsak troufla rict, ze to, co lidi chteji predevsim je moznost mit praci a vydelat si.

Zadna z nasich polistopadovych vlad nemela jasnou koncepci co se tyka podpory zamestnanosti a koncepce novych pracovnich mist. Pokud uz neco delali tak jedine to, ze neskutecne usnadnili podminky lidem kteri Ceskou Republiku prijeli jen vyzdimat. Patrne se z toho politici meli dobre. V tomhle smeru na tom nesou vsecky vlady od r.1990 uplne stejnou vinu. Kazda jen utahovala srouby tak aby bylo co nejtezsi nekoho zamestnavat. S faktickou likvidaci zacal uz kdysi sam Klaus a jeho vlada, kdyz nechali projit v podstate likvidujici nove zakony co se podnikani tyce.

Stejne jako uz za nej zacalo katastrofalni zneuzivani socialnich davek. Tenkrat zacalo byt uplne normalni ze clovek na cerno delal a pritom chodil na pracak, kde se dobre vedelo, ze nekde maka. Nebo se slo rovnou ze skoly se tam prihlasit a hned se dostala nejaka podpora. Jak dlouho tento stav trval vseci vime, a proc to doslo do takovych koncu taky. Misto co by se podminky nastavily tak, aby se nevyplacelo takhle podvadet a neplatit odvody, udelalo se to nakonec tak ze ten, kdo chtel nejak prezit a podnikat dal musel zacit sidit jinak mel smulu. S tim nezacali socani, to prislo uz daleko driv.

Proto rikam, ze zadna pravice neexistuje. To, co si tak rika neni o nic lepsi nez levice. A velice se divim lidem kteri jeste muzou nejak v plusech mluvit o lidech jako je ten gauner
strassidlo
22. dubna 2012 • 18:19
No, Vy o nich samo nemluvíte, však já u těch proutků a tak nemyslím Vás nebo Váš komentář, protože na Výs navazuji a jen pokračuji v tom smyslu, že jako na ulici žádný chytří nebyli.
strassidlo
22. dubna 2012 • 18:16
Tak to sme tak na tom asi docela srovnatelně až stejně. A samo, že ani mně se nelíbí, že Rittigové a Janečci a Paroubci a Grossové, Bémové, Topolánci, kudrnatí Sobotkové, Kuehnelové, Dimuni, Tvrdíci, Dalíci, Šimovští, Ambrozkové, Kocábové, Škromachové, Fischerové, Palasové, Busrsíkovci a..... bysme mohli vyčerpat všecky povoloneý písmenka --- kradou a dojí státní kasu jak zdivočelí kanci. JENŽE to se na ulici nevyřeší a hlavně to nevyřeší vláda takových lumpů, jakými jsou socani a komunisti, kteří tu běžnou nespokojenost podporují a směřují na aktuálně pohodlný terč, aniž by sami uměli cokoliv udělat lépe nebo byli byť jen o fous čestnější a ještě k tomu všemu je více, než polovina těch dnešních prů-serů jejich zásluha.
pooch.ledog
22. dubna 2012 • 18:07
Kde jsem mluvila o andelich a kouzelnych proutcich? A hulakani na ulici?

Jako obvykle hazete vse do jedne skatule s nazvem komu se to nelibi, je socan, rudoch, zbytecne si stezuje a chce vsecko zadarmo. A tady, protoze uz to znam z minula, koncim s debatou. Protoze k tomu uz neni co dodat. Jako obvykle zase hazete vsea vsechny bez rozdilu do skatule s nazvem komu se to nelibi ten je socan rudoch a liny blb.
vonamula
22. dubna 2012 • 17:36
pozor Stassidlo, já jsem záměrně nepoužil slovo "špatne" Ale tak to prostě na světě chodí. Jde o povahu člověka. Někdo nemá povahu (žaludek) drát se nahoru a spokojí se se spokojenou a zajištěnou rodinou.
Kupříkladu já. Věrný zaměstnanec, SŠ, ve středním věku, pracující v naddnárodní společnosti v dobré pozici. Hypotéka, dům na vesnici, dvě děti, dvě obstojná auta, ale na rozhazování nemáme. Co mám, na to jsem si musel vydělat. Nic jsem neukradl, nic jsem nezdědil. Volil jsem pravý střed a chápu nutnost reforem, ovšem se mi nelíbí, že moje reálné příjmy klesnou zatímco Janečci a Rittigové vyvážejí naše prachy na Bahamy .
strassidlo
22. dubna 2012 • 15:58
Ále houbelec!!! Z čeho dovozujete, že "většina se má špatně"??? Z toho, že si stěžují, že nemají to, co jejich soused nebo to, co si v pubertě vysnili? Většina lidí tohoto státu se má velmi dobře, ale pocit závisti je tady jaksi z tradice vždy silnější, než pocit spokojenosti.
A pokud jde o tzv. pr-sery této vlády? No, nějaké jsou, jako u každé vlády, ale většina skutečných pr-serů, kterými dnes krmí odboráři své ovečky má základy nebo patří zcela do období vlád předešlých a to zejména socanských, jejichž aktéři se dnes na nespokojenosti Čechů se vším aktivně přiživují. Holt, při vymetání starého hnoje se snadno přehlédne, kdo jej tam nechal.
strassidlo
22. dubna 2012 • 15:44
Vzdělanější vrstvy nepotřebují hulákat na ulici. Vzdělanejší vrstvy totiž vědí, že kouzelné proutky a neposkvrnění andělé se vyskytují jenom v pohádkách a ne v realitě.
sendyman
22. dubna 2012 • 14:37

Jak jsem říkal v sobotu OW a Miilkovi: kdyby se zvedla spontánně Jamajka a vyraila na Koňák, okamžitě jdu taky. Ale odboráři mě tam neuviděj, to teda ne...