Komentáře

Zpět na článek

Jsme v rukou odborářských vyděračů

13 komentářů

vonamula
22. dubna 2012 • 13:34
osobně nesnáším odboráře. Ale tady jde už o něco jiného.

Totiž - aby se menšina měla dobře, musí se mít většina hůř. Ta menšina se má v této době dobře až moc a není to zásluhou její píle a pracovitost. Politická, lobbistická, justiční a lichvářská mafie dojí devět a půl miliónů obyvatel této země a vyřvává při tom cosi o zodpovědnosti.

Ač tělesně i duchem ještě mlád, pamatuji si učení Marxismu-Leninismu z mládí. Vznik Lidové fronty, pozvednutí dělníka, svržení tyrana. Kolikrát v minulosti se to už stalo ? A proč by se tomu nemělo dít i v dnešní době ?

Pokud jako redaktor pravicově orientovaného týdeníku píšete o levicové hrozbě, chápu Vás. Ale není spíš problém v neřešených pr..erech pravicové vlády ? A neskončilo již mnoho vlád kvůli podobným problémům (doslovně "i na špalku")? Proč by se tomu nemělo dít i v dnešní době ?

Hezký den
pooch.ledog
22. dubna 2012 • 13:55
Presne tak.

Nebyt toho, ze tuto demonstraci organizovali odborari a motali se tam komunisti, tak tech lidi v ulicich bylo podstatne vic. Takovych, co lepe chapou ze odbory a levicaci jen vyuzivaji situace kdy jsou lidi nastvani a kdy se jim pravicaci jevi jako neschopni, zkorumpovani sociopati. Moudry clovek chape, ze tu jde organizatorum jen o moc, nikoli o to skutecne efektivne resit problemy. Levice jen sbira levne body, ted, kdyz se pravice sama tak odkraglovala. Jenze lidi toho uz opravdu maji dost a tak jsou zase ochotni tahnout i s dablem, nebo proste jen vyuzit ze nekdo zorganizoval protest.

Az se konecne najde nekdo, koho budou moct akceptovat i jine, vzdelanejsi vrstvy obyvatelstva, to bude teprve mazec. Jsem zvedava, co o tom pak lidi jako p.Jandourek napisi. Tam uz totiz nebude mozno rict, ze si par ozralych lopat, ktere by chtely vsecko zadarmo, prijelo zanadavat na ty pitomy Prazaky.
sendyman
22. dubna 2012 • 14:37

Jak jsem říkal v sobotu OW a Miilkovi: kdyby se zvedla spontánně Jamajka a vyraila na Koňák, okamžitě jdu taky. Ale odboráři mě tam neuviděj, to teda ne...
Palopetro
23. dubna 2012 • 07:48
Taky jsme v Káčku řešili účast některých našich pomatených kamarádů na demonstraci.Nakonec jsme sežrali jejich řízky a ještě nám děkovali za krásně strávený den v přítmí oblíbené hospůdky. A to nemáme na koňak,takže chlastáme slivovicu.
strassidlo
22. dubna 2012 • 15:44
Vzdělanější vrstvy nepotřebují hulákat na ulici. Vzdělanejší vrstvy totiž vědí, že kouzelné proutky a neposkvrnění andělé se vyskytují jenom v pohádkách a ne v realitě.
pooch.ledog
22. dubna 2012 • 18:07
Kde jsem mluvila o andelich a kouzelnych proutcich? A hulakani na ulici?

Jako obvykle hazete vse do jedne skatule s nazvem komu se to nelibi, je socan, rudoch, zbytecne si stezuje a chce vsecko zadarmo. A tady, protoze uz to znam z minula, koncim s debatou. Protoze k tomu uz neni co dodat. Jako obvykle zase hazete vsea vsechny bez rozdilu do skatule s nazvem komu se to nelibi ten je socan rudoch a liny blb.
strassidlo
22. dubna 2012 • 18:19
No, Vy o nich samo nemluvíte, však já u těch proutků a tak nemyslím Vás nebo Váš komentář, protože na Výs navazuji a jen pokračuji v tom smyslu, že jako na ulici žádný chytří nebyli.
strassidlo
22. dubna 2012 • 15:58
Ále houbelec!!! Z čeho dovozujete, že "většina se má špatně"??? Z toho, že si stěžují, že nemají to, co jejich soused nebo to, co si v pubertě vysnili? Většina lidí tohoto státu se má velmi dobře, ale pocit závisti je tady jaksi z tradice vždy silnější, než pocit spokojenosti.
A pokud jde o tzv. pr-sery této vlády? No, nějaké jsou, jako u každé vlády, ale většina skutečných pr-serů, kterými dnes krmí odboráři své ovečky má základy nebo patří zcela do období vlád předešlých a to zejména socanských, jejichž aktéři se dnes na nespokojenosti Čechů se vším aktivně přiživují. Holt, při vymetání starého hnoje se snadno přehlédne, kdo jej tam nechal.
vonamula
22. dubna 2012 • 17:36
pozor Stassidlo, já jsem záměrně nepoužil slovo "špatne" Ale tak to prostě na světě chodí. Jde o povahu člověka. Někdo nemá povahu (žaludek) drát se nahoru a spokojí se se spokojenou a zajištěnou rodinou.
Kupříkladu já. Věrný zaměstnanec, SŠ, ve středním věku, pracující v naddnárodní společnosti v dobré pozici. Hypotéka, dům na vesnici, dvě děti, dvě obstojná auta, ale na rozhazování nemáme. Co mám, na to jsem si musel vydělat. Nic jsem neukradl, nic jsem nezdědil. Volil jsem pravý střed a chápu nutnost reforem, ovšem se mi nelíbí, že moje reálné příjmy klesnou zatímco Janečci a Rittigové vyvážejí naše prachy na Bahamy .
strassidlo
22. dubna 2012 • 18:16
Tak to sme tak na tom asi docela srovnatelně až stejně. A samo, že ani mně se nelíbí, že Rittigové a Janečci a Paroubci a Grossové, Bémové, Topolánci, kudrnatí Sobotkové, Kuehnelové, Dimuni, Tvrdíci, Dalíci, Šimovští, Ambrozkové, Kocábové, Škromachové, Fischerové, Palasové, Busrsíkovci a..... bysme mohli vyčerpat všecky povoloneý písmenka --- kradou a dojí státní kasu jak zdivočelí kanci. JENŽE to se na ulici nevyřeší a hlavně to nevyřeší vláda takových lumpů, jakými jsou socani a komunisti, kteří tu běžnou nespokojenost podporují a směřují na aktuálně pohodlný terč, aniž by sami uměli cokoliv udělat lépe nebo byli byť jen o fous čestnější a ještě k tomu všemu je více, než polovina těch dnešních prů-serů jejich zásluha.