Zprávy

Zpět na článek

V Británii prudce stoupá poptávka po služkách

3 komentářů

pooch.ledog
20. dubna 2012 • 16:24
Priznejte se, ze vy jste tu Britanii uz dlouho nevidel ani z rychliku??? Protoze jinak byste nemohl napsat takovou snusku kravin. Odmitam verit, ze tohle myslite vazne.

Rozvadet se mi to cele nechce, neb by to ani nemelo smysl, ale jen pro vasi orientaci upresnim aspon jeden bod - soucasna minimalni mzda je 6.04 libry na hodinu, pro zamestnance od 18 let veku. Takze vase 4 libry/hod. jsou co??? Za to delaji jen sluzky ktere si sem vozi Muslimove, a to vesmes nacerno. Pokud je tedy vubec plati. Pripadne tak zdiraji bohati Africane sve mene stastne krajany. (Nutno vsak podotknout, ze prave probehl soud zase pro zmenu s rumunskym parem ktery sem nacerno privezl sedmiletou divku a tu roky veznil a nutil jim slouzit).

Normalni clovek se tak zamestnat nenecha nebot chce mit vse na bilo. Proc, to je snad jasne. Musi si platit aby mel narok na jiste sluzby, pokud je bude potrebovat. I tahle prace se normalne zapocitava do pracovni historie. A muzu vam odprisahnout, ze pomocniku v domacnosti si kazdy vazi, protoze je opravdu tezke je najit. Daleko castejsi je vsak najmout si nekoho pres uklidovou firmu na prislusne prace, ne mit osobni personal tohoto typu. A jeste k tomu zahradnika??? Na stalo??? No v Buckinghamskym palaci urcite Ale tam, jak jiste vite i vy sam, bydli jen jedna rodina. Mit staleho zahradnika patri k urovni tech uplne nejvyssich.

O tom, jak se neumi chovat Cesky apod. radsi pomlcim. Koho to v te cizine potkavate?

No a zaradit nannies do kategorie sluzek, to muze leda nevzdelany nabubrely blb vaseho kalibru. To je totiz radna, licencovana zivnost, na kterou musi mit dotycna vzdelani a certifikat, pricemz podleha i jiste kontrole. Jednodussi je to u au-pair, ktera timto prochazet nemusi, pripadne u prilezitostnych tzv. babysitters. Coz muze byt klidne i devce, ci synek ze sousedstvi.

Proboha, kde vas ten RX vyhrabal???
sendyman
20. dubna 2012 • 17:33
Že se tím vůbec zabejváte, milá Poochová...
pooch.ledog
20. dubna 2012 • 22:55
ja vim....uz od dob fabulaci s Gagarinem je jasne co je ten pan zac, takze na nej nereaguju, ale tohle mi proste nedalo....nejhorsi je, ze takovyhle neumetelove pisi dneska vsude a lidi pak maji zkreslene informace. Je to bida.