Komentáře

Zpět na článek

Věci veřejné: Regina, Vladko a výjeb!

6 komentářů

sendyman
20. dubna 2012 • 09:35
za prvé: nedělám si iluze o našem politickým spektru, zprava i zleva
Tím pádem, nedělal jsem si iluze ani o VeVerkách. Ale vzpomeňte si, že RX byl vlajkovou lodí v jejich likvidaci, a to ještě dávno předtím, než se dostaly ke skutečnému lizu (v Parlamentu a ve Vládě), bylo to v době, kdy se staly volebně "nebezpečným protivníkem" kapříků, užívajících si zdejší rybník.
A za druhé: v koho žoldu vlastně píšete?
sendyman
20. dubna 2012 • 10:36
Víte, pane Holče, ja vím jedno: a totiž, že mi žádná "Vláda" lepší život nezajistí, to je jen na mně, s tím nic nenadělám a na nikoho se vymlouvat nehodlám.
Ale když tak hezky tepete - a už fakt dlouho - do VeVerek, ohledně kauz v řádu staticíců, nebo nepředpisové SPZ, kde jste byl, když bylo třeba tepat v řádu miliard?
Jste fakt ke srandě, ale akorát je smutný na tom to, že Vám to dost lidí žere....
Von i ten Paroubeček, ten Vám mimořádně šel, a vždycky jsem se pobavil, ale pořád to byl jen zástupnej problém. V tomhle státě se jinde kradlo daleko víc.
Ale na to Vy nemáte, Vy nedomrle z Holešovic. Vy jen mlátíte prázdnou slámu. Ale jít ke kořenu věci a dovést zločince k soudu, nebo abdikaci (vzpomínáte, Woodward s Bernstinem), na to Vám síly nestačí. Vy jen tepete. K ho.vnu, milý pane Holče. Ačkoliv, zkáza VeVerek Vám docela ušla.
Takže v něčím žoldu psát musíte, to je jako 1+1=2!
Palopetro
18. dubna 2012 • 08:37
Jako známý notorický kritik Veverek jste se přidal k proudu likvidační hysterie kolem této strany aniž byste se byť jen zčásti zamyslel nad významy slov korupce penězi (dár­ky,přím­luvou­,nadrž­ováním­,přiv­řením očička,přiklepnutím zakázečky zpřízněnému lumpíkovi ...),z vlastních (rozuměj majetkově) prostředků,proti výše uvedené korupci z prostředků mých,Vašich, sousedova Tondy a staré Blažkové,která nechává tento připos*aný lid poněkud v předsmrtné agonii.Tohle jádro pudla jakoby se nikoho netýká.Pak jsme tam kde jsme.Rozhodně jsme strůci svého osudu­.Kalou­sci,Kl­auso­vé,Bár­tové,­Kočí, jsou pouze našim vzorečkem a i našim zrcadlem.A nebo se snad mýlím a Vy jen píšete v jejich žoldu?
aznom
18. dubna 2012 • 10:14
Vašnosto-" likvidační hysterii kolem této strany"-si rozpoutaly "Veverky" samy,kapišto?
Dál se k tomu blábolu netřeba vyjadřovat.
Palopetro
18. dubna 2012 • 11:17
Rozkaz soudruhu veliteli.
aznom
18. dubna 2012 • 11:47
Správně,vyjádření podřízenosti je na místě,jen to oslovení je poněkud nepřesné,správně je:kate soudruhů(být po mém,tak doslovně).