Komentáře

Zpět na článek

Vít Bárta možná odchází. Jeho dědictví zůstává

3 komentářů

sendyman
13. dubna 2012 • 22:06
já se chytnu té Vaší skoroprvní věty:
"Problém je, že z politiky nikdy neodejde Bártovo fantastické dědictví."
Já mám Vaše sloupky drtivou většinou rád, býváte vtipný, dobře se bavívám, ale tohle (jako mnohokrát předtím, v tomhle tématu) jste prostě posjal.
Vy si, Vy jelimánku, opravdu myslíte, že Bárta zavedl do naší politiky korupci a klientelismus? Nebo píšete na zakázku?
Kdybyste měl vlastní rozum, tak byste věděl, že tohle už tu dávno - a natvrdo - zavedli jiní. Bárta je jen trouba, co to, vzhledem ke své sebestřednosti, blbosti, možná i naivitě, řekl otevřeně.
A proto si myslím, že píšete na zakázku.
Protože kdyby Vám šlo o "Pravdu", tak byste tepal už dávno, a to nejen do Paroubečka (kterej Vám mimořádně jde)...
sendyman
13. dubna 2012 • 22:21
A že cítím potřebu pokračovat: Bárta řekl, že ze státních zakázek mají mít VV 10% - to mi přijde jako slušná taxa, vzhledem k tomu, co tady už "v tichosti" proběhlo...
A kde jste tehdá byl?
sendyman
15. dubna 2012 • 06:12
A ještě si, z čisté rozvernosti, po ránu zabondím, i když to tu nikdo nečte:
Ať je Bárta jakej chce (mně osobně zrovna moc sympatickej není, když vidím ty jeho šátečky...), jedno se mu upřít nedá - vybudoval firmu, která má možná lepší výsledky, než celá BIS, i když není moc sympatická, to chápu. Ale "výsledky" má, to se popřít nedá, a to dost lidí seje.
No, a taky, jak jsem měl (jako každej druhej) možnost sledovat v několika TV debatách, nepostrádá jistej druh smyslu pro humor. A to je to, co mi tady chybí.
A na závěr (a je to určitej hazard, protože nevím, jak to skončí), já mu opravdu věřím, že se z velký politiky stáhne, aspoň naoko. Což už měla udělat dávno celá řada jinejch politiků, a nestalo se nic. Klidně si tam dál seděj....