Zprávy

Zpět na článek

Letiště Václava Havla? Proboha, ne!

7 komentářů

aznom
14. dubna 2012 • 15:16
Zdá se,že ti tři pode mnou,jsou poslední "diskutující" na "Reflexu" a tak ze zoufalství vytvořili dva "fan cluby".Jeden "obdivovatelé "Steva",druhý-"my co plivem na Havla".Jen tak dál kabrňáci.Jste moji hrdinové!
torinese
14. dubna 2012 • 09:37
Ale ten nápad s letištěm se mi po přečtení vašeho článku začal líbit.
"Zkurvenej Havelák" - to nezní vůbec špatně.
pooch.ledog
13. dubna 2012 • 10:23
ze byl prima, inspirativni, konstruktivni? Nezblaznil jste se Steve???

Ach jo, dalsi ktery podlehl mytu prezidenta osvoboditele. Vy cizinci vazne nevite, jak si zjistit co je kdo zac. Staci vam co o lidech pise tisk a v nem novinari kteri dotycneho nevideli ani z rychliku.

A ze to letiste prejmenuji mi taky vadi. Ale ne proto, ze by tim nekdo degradoval Havla. Vadi mi na tom odporny kult osobnosti a vytvareni idolu, kterym Havel teda rozhodne nebyl. U nas byli jini, kteri nas muzou inspirovat v boji s totalitou. ale tim pro me rozhodne nebyl a neni Havel. Ktery tam komance v pohode nechal, jen kdyz dostal to kreslo na Hrade. Tim prokazal, o co mu vlastne slo. Narod to rozhodne nebyl. Sebestredny muzik s napoleonskym komplexem, jakmile dostal svoje tak uz mu vsecko bylo sumak.
sendyman
13. dubna 2012 • 19:53
Ale no tak, Poochová, jste příliš zaujatá! Oprostěte se od své zášti a připusťe, že ten sloupek je napsanej skvěle!
sendyman
13. dubna 2012 • 19:55
A ***, nevytisklo mi to "t". Asi budu zase muset vysprchovat klábosnici!
pooch.ledog
13. dubna 2012 • 23:57
Jo, co se tyka tech praktickych nalezitosti tak to Steve vystihl naprosto skvele. Taky me uz skoro vsecko to, co popsal napadlo, hlavne tedy to, jak legracne budou cizinci zapasit s Havlovym jmenem. Potud shoda a dobry. Steve to napsal opet bezvadne.

Ale jinak proste nechapu, proc, sakra, ze vsech lidi kteri nemeli u nas radi komance je tak silene velebenej prave Havel. Kdyz o tom vis vic, tak vic, ze to zkratka neni fer. OK, beru, ze to z nej udelaly i media atd. a to jiste neni jeho vina. Ale bohuzel, jeho vinou uz bylo jak moc rad se takhle hran na vysluni a to promin, ale to je proste spatne. Nehlede k tomu, ze sorry, ale zase tak moc toho pro nas neudelal. Nebyt nas, obycejnych blbu co nam uz taky pred plysakem doslo, v jakych *** zijeme, tak byl Havel disidentem do konce zivota. To ne ze jsme se vzpamatovali az jsme ho videli na tom balkone. A uprimne, vetsina z nas ho pred tim ani moc neznala...meli jsme kolem sebe jiny ktery jsme nasledovali kdyz jsme videli, v cem zijeme. O tech ale po plysaku skoro nikdo nepsal, protoze vsecku slavu pro sebe urvali Havel a jeho boys. Mne je to v podstate jedno, ale at mi nikdo nenuti tu desivou adoraci vuci Havlovi a at uz proboha skonci to stkani nad jeho skonem. Do prcic, copak to byl kostej nesmrtelny nebo co? Jednou odejit musel a kdyz se to tak vezme, prezil toho nakonec dost.
sendyman
13. dubna 2012 • 09:39
Bingo!!!!