Zprávy

Zpět na článek

Sovětský Casanova, jinak známý též jako „první kosmonaut“ Jurij Gagarin

5 komentářů

vonrammstein
26. března 2012 • 14:19
ženaté soudružky, ty mu musely dát strašně zabrat. Vy jste fakt exemplář. Neptejte se mě čeho, je to žalovatelné.
oldwomen
26. března 2012 • 13:52
češtinu se můžete doučit, s fyzikou to už bude horší, na tu Vám fakt chybí "buňky", posedlost osobností je léčitelná.
Jedna by si až myslela, že Vám Jurij Gagarin přidupl varle a Vy pociťujete touhu alespoň pomluvou špinit. Dupni nebo ustřel, máte takovou pěknou rodinnou tradici, že....
..... nebo že by touha stále byla a slečny z fraucimoru Vám jen a pouze přibouchávaly dveře před nosem a do klíčových dírek cpaly žvejkačky?
V každém případě další grafomanský slabomyslný blábol.
pooch.ledog
26. března 2012 • 19:50


Ja jsem si hned rikala, kdyz jsem tu spoust videla, ze ti vevoda udela radost

To uz ani nema cenu komentovat. No a i kdyby Gagarin byl takovy proutnik. Tak co? Takovych je...Ve sve dobe byl celosvetove znamy, mel netradicni povolani, nevypadal zase tak zle, tak co se tady ten tloustik divi, ze na nej letely zensky. Boze, to je prece normalni. A jestli fakt tak pil, tak se nedivim. To musel v Rusku kazdy, aby to tam nejak prezil.

Nezavid, soudruhu vevodo.
oldwomen
26. března 2012 • 21:20
První tvoje věta není zcela pravdivá. A ta poslední už vůbec ne. Doublevévoda mne jen nepřekvapil. Když ty dva šohajíky - Kopeckýho a Jurie Gagarina porovnám - no to snad ani nejde. Neúspěšný obtloustlý emigrant navrátivší se do domoviny snažící se přepsat dějiny a stát se hóch persónou z věky prověřenýho rodu na straně jedné a ve své době nejpopulárnější a nejúspěšnější mladý muž snažící se jen uniknout smečce zvačů na neodmítutelného panáka.
Double vévoda Kopecký v každém svém publikovaném blábolu jen opakuje, že je Čech, a jako takový úspěch jinému neodpustí.
Představ si, že by se stalo (a doufám, že se nestane), že by soudruh doublevévoda do rána zesnul. Ta tragédie. Možná nemastný neslaný nekrolog v Reflexu, možná sloupeček v Táborských listech (a nebo jak se ten pohrobek Palcátu jmenuje), ale spíš jen pár řádků v neplacené inzerci pohřebního ústavu "Opustili nás" a finýto. A ta ludra Gagarin, duben co duben minimálně jeden pořad na Leonardu, série článků i v neodborných periodicích.
placirkabodlo
29. března 2012 • 14:33
tak byl gagarin kurevnik a co ma bejt? a chlastal jak gottwald. to z neho gottwalda nedela ty jedna partizanko nadrzena porad kdyz vevodu poprosis, tak ti mozna da, dyt jsme lidi proboha a ti podrzi spolu tropic onanii no ne