Komentáře

Zpět na článek

Kdy už někdo zruší ten nesmysl s letním časem?

3 komentářů

torinese
25. března 2012 • 13:55
jakož i všem bližním a našim domácím mazlíčkům. Ale asi tu hovadinu nezruší nikdo, když v tom jede celá Evropa. Zavést kravinu je holt snazší, nežli ji potom zlikvidovat.
Palopetro
25. března 2012 • 19:12
Někomu se to líbí,jinému ne.Domácím mazlíčkům to je to stejně fuck.Hlavně když jim dáte nažrat.Tvrdit ale .že ta pitomost postihla 10 milionů lidí je také pěkná hovadina.Znám jen málo lidí ze svého okolí,kteří jsou nas..ní,že vstávají,když je slunko ještě nad horama,ale většína si užívá o hodinu delší jarněletní čas.Tož asi tak.Takže ono to zase až takový nesmysl není.
pooch.ledog
25. března 2012 • 23:28
No ja si myslim, ze to blbost je. Mas asi stesti ze znas jen lidi kterym to nevadi ale ja jich znam dost ktery to kazdorocne poznamena, vcetne me samotne. Opravdu se s tou hodinou rozdilu vzdycky dlouze srovnavam. A na delsi svetlo vecer kaslu. Cas ma byt takovy jaky je, ne to porad predelavat. Halt se v lete stmiva dejme tomu kolem 8., tak proc to natahovat o blbou hodinu? Co se tim jako ziska? Nehlede na to, ze v letnich vedrech jsem rada kdyz slunko konecne zaleze a je konecne dychatelno. Neni halt kazdej ustrojenej tak aby miloval prazeni se na slunku. Jak by jiste potvrdili dalsi nestastnici treba z rad nas astmatiku. Jenze jak clovek rekne, ze nema rad vedro a prazici slunce tak se na nej lidi divaj jak na blazna. To uz mam taky overeno. Sluneni a horka chtivi lide jsou znacne netolerantni, pritom ja osobne jim nenutim aby meli radi dest, jako to mam rada ja. Beru to tak, ze kazdej jsme jinej.