Zprávy

Zpět na článek

Praha bude mít Letiště Václava Havla. Souhlasíte s rozhodnutím vlády?

13 komentářů

pooch.ledog
22. března 2012 • 10:36
Je ten nejvetsi opruz poslednich let. Po medialni hysterii kolem umrti VH jsem si myslela, ze zcela nesmyslna krec kultu osobnosti a nepochopitelneho uctivani prave tohoto cloveka uz mirne vysumela, a ze nemuze uz nikdy byt hur, co se tehle figury tyce. Jak vidno, muze. Za sebe prohlasuju, i kdyz vim ze to nic nezmeni, ze tohle letiste letistem VH nikdy nenazvu. Jak jiz rekli moji predrecnici, tech vyznamnych, skutecne obdivuhodnych lidi v nasem narode je dost, nechapu, proc zrovna z VH se udelala takova modla. Zasadne s tim nesouhlasim. Zveda se mi zaludek z toho, ze ted povinne bude jeho jmeno vyveseno tak, ze ho clovek bude MUSET videt sotva k nam prileti. Mam pravo na svuj nazor na VH a tudiz nemam zajem ho stale vidat. To, ze politici takto rozhodli, ackoli vetsina naroda s tim nesouhlasi, je dalsim dukazem jejich naproste ignorance tech, kteri si je (bohuzel) zvolili. Jen si kladu otazku, kam az ten vlezdo***ismus stran VH jeste zajde. Nedavno se nechala jeho tesknici vdova slyset, ze sestavuje knihu o vsech tech trapnostech, pardon, projevech zarmutku, co vypukly po jeho smrti. Potes nas noha. VH na nas bude vyskakovat vsude kam se podivame, a ted uz i na obalce knihy, ktera bude totalne....o cem vlastne?
sendyman
22. března 2012 • 21:25
Ale klídek, ta pinda už má jiný starosti!
oldwomen
21. března 2012 • 20:16
mám u zadele. Novotvar jsem použila, protože poctivá (_!_) neprojde přes vulgárního robota.......
I já bych uvítala letiště raději pojmenované po někom jiném. Kromě jména Kryla mne napadá třeba Heyrovský, Wichterle, Jánský, Skácel....... a když letiště, tak co jeden z prvních letců - Kašpar?
vonrammstein
21. března 2012 • 20:30
Není kašpar jako Kašpar. Jsem pro.
oldwomen
21. března 2012 • 20:54
No, na Kašpara a kašpara jsem chtěla jemně upozornit a navrhnout místo kašpara šaška. Jenže co by na to nebohý Václav Šašek z Bířkova...... ne, této urážky by nebyl i přes propast věků hoden. Promiňte pane Šašku.
vonrammstein
21. března 2012 • 23:31
Toho pána neznám. Přesto-nebo právě proto-ho preferuji před Havlem. Budiž Šaškovo, horší to být nemůže.
sendyman
21. března 2012 • 21:07
Jo, tůdle, kdo by to pak s Miilkem v Jamajce vydržel?
oldwomen
21. března 2012 • 21:32
Míílek je chytrej kluk. Nezpychnul by.
Myslela jsem, že zkouknu filmeček a ještě splknu, když jsme se tak pěkně sešli, ale řádila jsem na dvoře a nějak se mi zavírají očíčka a současně otevírá pusinka----- Brou, popovídáme jindy
vonrammstein
21. března 2012 • 18:45
Chci letiště Karla Kryla. Udělal toho pro tuhle zemi tisíckrát víc, než ten kašpar.
sendyman
21. března 2012 • 21:09
Tak to se bojím, že by u těch kašparů prošlo spíš Letiště Michala Davida...