Zprávy

Zpět na článek

Jiří X. Doležal dostal k narozeninám tantrickou masáž... a trochu si zafilozofoval

8 komentářů

Lubica258
30. ledna 2024 • 06:02
Takoví kolegové, to je dar . Já mám na ty své taky štěstí a k narozeninám jsem od nich dostal poukaz na erotickou masáž sem http­s://red­massa­ge.cz/ a byl jsem nadšený. Vůbec jsem nevěděl, že něco takového existuje. Určitě jsem tam nebyl naposledy, akorát příště si to musím zaplatit sám . Manželce jsem pro jistotu nic neřekl, protože nevím, jak by se na to tvářila .
placirkabodlo
22. března 2012 • 10:32
jirka breci, tak jo jirko
placirkabodlo
22. března 2012 • 09:04
Preventivní opatření proti nezákonné těžbě podle Pesneho selhávají a pro úřady bude lepší, když se zaměří na tok peněz plynoucích z těžby dřeva a jeho prodeje.

„Ty peníze jsou stopou i důkazem.
Co jsou ty kriminální organizace zač?
Jak jsou strukturovány?
Kdo jsou jejich prostředníci a spolupracovníci?
To všechno se dá z toku peněz zjistit,“ řekl Pesne.
placirkabodlo
21. března 2012 • 13:57
konzultoval tu tvoji, ted uz pravidelnou ubrecenost. a priber k tomu nesmrtelnost brouka (vseobecne) a jeho nadhernou a prirozenou likvidaci znalci na jedy (ty ostatni znalce ignorujes, protoze musis domu za manzelkou, tuto dulezitou informaci prece vime). ze nezakonne v bezzasahove zone? ale preci je nekdo pozval, zrejme mistni drevorubec z rumunska a to *** staci. ze ho tam nekdo specialne dosadil? toz klasicke splynuti duality v praxi, ze

ale nejlepsi je, ze neni preci o cem diskutovat, a ty presto predem brecis, ze se nediskutuje. smesne, ne vtipne, smesne. uplakany jiri, nema do ceho pichnout. hehe hehe. ani ti vsichni lide, o kterych zrovna vis, ze sedi tamhle a dokonce s tamhletim nechteji diskutovat? chtelo by to poradne ACTA, at ty *** diskutuji povinne a tak jak chceme my. co si vlastne o sobe mysli. ty jsi preci novinaru sef!
vonrammstein
21. března 2012 • 23:45
Já mu říkal, že si má ten černej afghán říznout tabákem. Neposlechne a neposlechne. Kdyby aspoň nepsal...
placirkabodlo
22. března 2012 • 09:02
mel by zacit vice cist, treba:

http­://www­.novin­ky.cz­/zah­ranic­ni/262­534-ilegalni-tezari-kazde-dve-se***-vykaci-les-o-rozloze-fotbaloveho-hris­te.ht­ml?ref­=boxE

ale nerekl bych, ze mu has ublizuje, mozna ho snad jediny jeste drzi u zeme a nad vodou. tohle vypada na intoxikaci antikoncepci, kterou mu nechala alex na pamatku. mnohem horsi je, kdyz se naladuje pancovanou viagrou z vitezneho namesti. to se pak sdileni jeho manzelky stava jedinym argumentem pro ACTA!
vonrammstein
21. března 2012 • 11:02
Není nad to si na fejsbůku pobrečet sám nad sebou!
vonrammstein
21. března 2012 • 09:42
sbírka blábolů. Zlatej Akvinskej