Zprávy

Zpět na článek

Češi jsou národem už 6500 let!

41 komentářů

placirkabodlo
8. března 2012 • 01:51
ze je jiri uplne vpici. takovy rocni sportovni maraton by ho nakopl ne, treba rozcvicka s landou heheh. ated se du najist
placirkabodlo
7. března 2012 • 13:27
ti malomestaci nechteji diskutovat, jak ty si prejes. ty voe jirko. odjed na dovolenou. procisti si cakry a spas svoji dusi. a nebo ty voe jirko, nechces vymenit za jakla? ne, ty chces plakat na fejbuku ***. jo zase trapas. jsi pro hrad stvorenej. nazdar
vonrammstein
6. března 2012 • 18:43
Nechápu, na co stěžujete, dochtore. Rozjet bez varování paralelní diskusní fórum a ještě to původní schovat tak, aby ho nejlíp nikdo nenašel-to se pak nedivte, že se nasraný lidi věnujou víc týhle hodně debilní novince, než Vašemu...hm...jak to kulantně...řekněme spekulativně diskutabilnímu článku.
To by Vás udivovat nemělo. Při Vašem vzdělání. Hm.
vonrammstein
6. března 2012 • 18:25
Člověk sem chce po pár tejdnech nakouknout, jak si vedou kloní ***i-a málem se sem ani neprokouše, herdek. Teda, děcka-já vám nezávidím. Muset si tohle nechat líbit od soudruha Ringiera-to už vyžaduje notnou dávku empatie.
bigmogul
7. března 2012 • 00:48
Nebuďte smutnej. Prostě další-možná už poslední-hřebík do rakve Rakvexu. Radujte se z toho, že tu nemáte toho vocáska s tečkou a užívejte si jedno z posledních nadechnutí. Je otázkou času, kdy se sem nedostanete vůbec, pokud neodevzdáte duši temným bohům Facebooku.
placirkabodlo
7. března 2012 • 07:18
... no rekl bych, ze ted je to zrovna naopak. ale stejne jste uz ukdakani jako ty slipky, co maj vykulene oci z rostoucich cen jejich vajec. hehe. vonrammstein neni smutnej, ale blbej jako tago. ale von.rammstein je hrdina! te pero
pismenacislice
6. března 2012 • 17:36
A co se týká článku, je to blbost, pokud to bylo myšleno vážně. A jako vtip to není vtipné.
el.mimo
6. března 2012 • 13:37
Congrats, REFLEX!
Neznám periodikum, jehož redakce by dokázala kmenovým čtenářům-diskutérům hnout žlučí víc. Diskuse přes fb... Ale chápu to, jsou to lidi, kteří pamatují kvalitní on-line a to v RX potřebují ze všeho nejmíň.
pismenacislice
6. března 2012 • 13:58
Už ta první změna diskusí byla blbá - omezil se počet možných reakcí na příspěvek a omezil se počet příspěvků viditelných na jedné straně. Tohle všechno mělo na svědomí to, že lidi přestali psát argumenty a začali psát výkřiky. A teď se Reflex rozhodl, že dá vydělat jedné americké firmě, která má vlastní cenzuru a pravidla, která nejsou transparentní.
el.mimo
6. března 2012 • 15:12
Já pamatuje ješte RX diskuse s šedobílým skinem, tuším 2008-9. Ale těmi pamětníky jsem myslel ještě letitější. Tuším, zrovna Vy jste býval "inkvizičním externistou", nemýlím-li se.
Přenos diskuse na fb je odpovědí těm z nás, kteří po příchodu "rudého pekla" a registrace vznášeli dotaz, jestli v redakci mohli diskusi zvandalizovat víc.
fb je mně osobně k nepotřebě a nevidím důvod svěřit množství osobních údajů komukoliv, jen abych byl in, zvlášť pak firmě, jejíž podstatná část zisku plyne z reklamy. To ovšem není důvod, abych fb zatracoval jako takový, zjevně slouží k spokojenosti téměř miliardě uživatelů. Vnucování se s fb regem kvůli diskusi na RX mi ale přijde jako vrchol (další).
Možná ale, že ekonomicky (fan­s/li­ke/pro­kliky) to smysl dává, a že o kvalitu na onlajnu už dávno nejde, o tom tu denně přesvědčuje nejen JXD, vévoda, paní psycholožka und kněz.
Tak... asi tak.