Komentáře
Já vím, že každý žije ve vlastní realitě, v té vaší Odcházení film roku dostalo? A už na toho Havla zapomeňte, takhle riskujete, že se znovu inkarnuje k vám do rodiny.
měly ozřejmit fakt,že v tanci svatého Víta běloch na bytost z palmy setřesenou absolutně nemá.
Dát filmovou cenu divadelnímu scénáři - to mi fakt nepřipadá zasloužené. A Odcházení prostě má divadelní scénář, i když je to film.
jsem se díval nacelý pořad, teda hned jak skončil na čt4 fotbal. A hned jak sem si zvyknul na Lucku, což nebylo podle očekávání zrovna jednoduchý, tak to bylo ok. Akorát s tím Pechou si to mohli odpustit, ale to byl jen extrém. Mnozí rádi vidí jak ze sebe druzí dělaj blbce, že, tak si něco mohli najít v programu skoro všichni. Ale fotbal byl tentokrát přesto ještě o něco zajímavější;-)
Také jsme se dívali a nestydíme se za to. Navzdory paní Spáčilové, při vší úctě. Nechť se sama chopí vesla a zrežíruje Lvy sama.
Jen jsem chtěla vidět, jak se s tím moderováním Lucka popasuje a nepřekvapila.
Cena za Ocházení byla trapárnou na entou - ať už jdou s Havlem někam.Film propadl u kritiky i u diváků , ale vydávají ho za film roku. Na co si to s tou šaškárnou Vachler hraje.
Cena za Ocházení byla trapárnou na entou - ať už jdou s Havlem někam.Film propadl u kritiky i u diváků , ale vydávají ho za film roku. Na co si to s tou šaškárnou Vachler hraje.
Já naposledy viděla celého Českého lva tuším v roce 2006 to ho moderoval Marek Eben. Jinak to vůbec nedávám neb bych se studem asi zbláznila. Je to vážně zvláštní úkaz každoročně se opakující přehlídky trapnosti a je to škoda. Takže to dělám tak, že přepínám taneční kreace a šílené moderátorské snažení a sleduju čistě jen předávání cen.
Taky jsem nějak nechápal proč se Lucka pořád tak uchechtávala (že by travka?) A její komentáře k potlesku ve stoje pro pana Somra (no toto..to tu ještě nebylo atd) byli dosti out. Docela jsem se pobavil předáváním sošky panem Jiřím Pechou to byl dobrý fór.

a tady jeden vyborny film:
http://www.csfd.cz/film/23817-dannyho-jedenactka/
tam je snad vsechno