Komentáře

Zpět na článek

Tetování a piercing jsou potřeba

40 komentářů

Palopetro
6. března 2012 • 18:50
Zauja­tej,nes­prave­dlivej­?Pier­cing a tetování je mi fuk jako ovulace mravenčí královny.No a to,že jste jim to nemusel mixovat...hlad je pěkná sviňja.
sendyman
6. března 2012 • 12:24
Myslím, že jste zaujatej a nespravedlivej. Před nějakými 8 lety mě na chalupě navštívil o dost mladší kolega se svojí přítelkyní a pár dní pobyli. Oba měli piercing jazyka. Mně se to nelíbí, ale je to jejich věc. A můžu Vám říct, že zásoby mi, piercing-nepiercing, vyžrali jako kterejkoliv jinej, "normální" člověk a brko si tak leda balili...
Palopetro
5. března 2012 • 21:16
Trefil jste to přesně.Stádoidní efekt.Vzdělaný člověk si přece nenechá nadosmrti zohavit jakoukoliv část těla.Pouze ve stádě cypakus bigomoula běhají "inteligenti" s tetováním předlok­tí,pod­bříš­ku,nad­***í a jazykem plnou plíšku z laciného zlata srkají tekutou stravu brkem.
bigmogul
5. března 2012 • 14:24
Znám, viděl jsem v uších i pixličky od cukerinu Pokrok nezastavíš A když jo, zas se rozjede
bigmogul
5. března 2012 • 14:13
Je relevantní, už jsem to tady někde přiznal Torinese. Od Vás jsem zatím neslyšel, kde berete tu drzost zpochybňovat IQ řady vzdělaných, úspěšných, uznávaných lidí jen proto, že mají tetování. Kde berete drzost urážet mě a řadu mých přáte, které vůbec neznáte a nic o nich nevíte z téhož důvodu.
cypakus
5. března 2012 • 14:09
Palopetro: Váš odpor k tetování není argument ale váš postoj nebo názor, který je samozřejmě v pořádku, nikdo vás nenutí nechat se tetovat nebo tetování nějak chválit. Pokud ale tento postoj podpoříte argumentem, že se nechávají tetovat jen lidé s nízkým IQ (což zjevně není pravda a při troše soudnosti to musíte uznat i vy), nemůžete se až tak divit, že si o vás někdo může myslet, že jste blb. Mi se třeba nelíbí fialové elasťáky, ale netvrdím nikde o těch, co je nosí, že jim smrdí z huby, což je taky spekulace na úrovni té vaší.
Jo a tetování nemám a ani ho neplánuju, ať nemusíte zbytečně plýtvat energií tímto směrem.
sendyman
5. března 2012 • 09:53
Ty Indiány někde z Amazonie znáte, jak si dávaj do obojích rtů kulatý dřívka, že jo. Kde jsou ty časy, kdeže dřívka! Viděl jsem jednoho co, tam měl Al kazety od filmů, určitě 20cm v průměru, možná víc, už je to dlouho a nechci přehánět. To musel bejt velikej kápo! Jo, a zase jinej měl v lalůšcích cédéčka, kampak na něj s mladou břízkou!
Palopetro
5. března 2012 • 08:10
Nelze relevantně argumentovat někomu,kdo tady exhibuje svoji představu názoru na diskutované téma.Vy patříte do kategorie těch,kteří vyžadují souhlas s jejich viděním a vše ostatní jsou jen žvásty.Jste přesně takový diskutér jako je tady vedle milovník plesů v opeře,na který jede přes půl Čech jen aby dýchal 3-4 hod. stejný vzduch s podřadnýma hvězdičkama showbussinessu a patrně má utkvělou představu,že do této společnosti jaksi patří.Vy si malujete na lidské paže háďátka ,lebky,nápisy evčo -myluji tě,pokroucené kopie převzaté z pochybných originálů v bláhové naději,že tato dílka zůsatanou až do kremace dotyčného na očích nás obyčejných smrtelníků.Všechny odlišné názory nasypete do jednoho pytle ,který nazvete nedostatek argumentů.Patrně ani netušíte ,že i můj odpor k tetování je relevantní argument.Opravdu žádný jiný argument nemám.A je mi líto,že Vám je líto,že tato diskuze zdaleka nepřekoná Vaše dávné výsledky.
bigmogul
4. března 2012 • 22:39
To nebyl příliš relevantní argument. Nic k věci, jen žvásty. Torinese už to taky vzdala, zřejmě jí taky došly věcné argumenty. Raději píše jinam. Takže já se taky poroučím, zjevně není s kým a o čem. Absolvoval jsem tady podobnou debatu asi před pěti lety, měla přes 500 příspěvků, což byl limit, takže s každým dalším se odspodu jeden umazal. Nějak tuším, že jste se jí taky účastnil. Nic proti tomu, že si trváte na svým i po letech, ale jako oponent stojíte za ***.
Palopetro
4. března 2012 • 22:01
To by jeden neřekl co sem někdy lezou za excentrická individua mogule. A dokonce to někdy i identifikuje