Zprávy

Zpět na článek

Pestrý čtvrtek gastronautů Reflexu. Podívejte se, na čem si pochutnali

5 komentářů

bigmogul
23. února 2012 • 18:27
Kdy už tahle kravina, která nikoho nezajímá, konečně skončí??
sendyman
23. února 2012 • 20:59
Jj, máte pravdu. Každej je strůjcem svýho štěstí, na to nepotřebuju rádce typu RX.
Když si koupím blaf za 69,- , tak si nestěžuju. Když se chci dobře najíst, tak je mi jasný, že si musím připlatit!
sendyman
23. února 2012 • 21:15
A mimochodem, ale to už není na Vás, ale spíš obecně. Dost mě se.re ta zmínka o školních jídelnách. To co bylo, to jsem zažil. To co je teď, jsem zažil taky, jako dodavatel a strávník. Obecně vzato (jistě, výjimky existují) se ve školních jídelnách vaří SKVĚLE. Za ty prachy, co za to inkasujou.
Neberte si v RX už nikdy do huby školní jídelny, protože vůbec nevíte, která bije! Sám jsem byl svědkem, jak se vyhodily 2 velký kýble kvalitní roštěný, protože to pro děcka bylo moc "tvrdý a kompaktní" a nežraly to. Mají radši to semletý a předžvejkaný vod Mekáče, anžto jsou na to vod maminky zvyklý.
Ne všude v hromadným stavování se dělá chyba. Ta začíná v rodině...
sendyman
23. února 2012 • 21:21
A ještě si zabondím naposled:
Naše školní stravování nám může celej svět závidět! Ať je jaký chce, tak systém je dobrej. A z vlastní zkušenosti vím, že nebejt "školní jídelny", tak dítě od moderní maminky neví, co je "svíčková"...
bigmogul
23. února 2012 • 23:00
Víte-já nejsem náročnej strávník. Ani gurmán, ani gurmet. Žeru, co je momentálně v dosahu, abych neměl hlad. Málokdy se mi stane, abych narazil na něco skutečně nepoživatelnýho, co by mi obrátilo kufr. Tudíž sondáž do stravovacího systému několika senzacechtivých jedinců považuju za další z nepovedených pokusů, jak časopis udržet v zájmu širší veřejnosti. Dávám mu dva roky.