Zprávy

Zpět na článek

Hudební průmysl zvažuje žalobu na Google. Prý přihlíží pirátství

5 komentářů

Palopetro
17. února 2012 • 16:19
Kde by byli všichni ti písničkáři a auroři kdyby nebolo inter­netu,­produ­centů,­obchod­ních sítí a dalších,kteří se starají o distribuci jejich "děl".Jezdili by od štace ke štaci a za pár drobných na polívku by stejně nakonec skončili na záchytce.Čerstvý příklad Bartošové a toho hudebního pokladu ČR Vondráčky jsou jasnou ukázkou kam vedou nenasytné požadavky všelijakých umělců.
Stejně se na nich napakujou především různé skupiny,které v zájmu jejich ochrany vyděračsky vybírají poplatky z každé hospody,každého rádia a televize.A stále je jim to málo...
naby
17. února 2012 • 13:55
Tak se zda, ze asi budu protestovat a prestanu hodbu uplne poslouchat O. Kazdej chce jenom prachy a uz si nevidi ani do huby. Google zacne cenzurovat vysledky, takze za par let uz najde jenom reklamy na placeny pisnicky .
PS: Mimochodem uz nedavno se mi stalo, ze jsem neco hledal a misto vysledku to hlasilo prohlaseni, ze vysledek je schovani kvuli IFPI, pripadne kvuli dalsim organizacim tohoto typu, fakt wopruz.
placirkabodlo
17. února 2012 • 13:53
ha ha ha
jeste telefonni kartely, bankovni kartely, ...
chudacci, neusporadame na ne sbirku? nejaky statni poplatecek? budme preci lide, vzdyt oni nemaji co zrat
n0body
17. února 2012 • 13:27
http­://www­.pirat­skeno­viny­.cz/?c­_id=33­614
Osobně si myslím, že by se měli vzbudit autoři a umělci a udělat si v tom pořádek, který by byl správný a spravedlivý a na svých věcech by vydělávali dost víc...
placirkabodlo
17. února 2012 • 13:54
maji strach