Zprávy

Zpět na článek

Čím dál víc mužů je bito a ponižováno ženami. Především mezi mladými páry

31 komentářů

joell
19. února 2012 • 13:16
Je dobře, že se o tom píše a kdo se takovému muži vysmívá je hlupák. Ženy dokážou neskutečně bezohledně vydírat muže dětmi. Děti jsou jako rukojmí a taková "máma" má úplně na háku, jak tim všem ubližuje, hlavně že je "po jejím". Mělo by se to konstruktivně začít řešit a hlavně trestat, ale zdejší systém rozhodně není nastaven aby "spravedlivě pomáhal" neboli "***" z něj vyjde vždycky líp. Druhá stránka věci je - vybírej si dobře člověka s kterým strávíš život, neboli odhoďme růžové brýle, když vybíráme partnera, ušetříme si hodně, hodně problémů..
vaclavnovy7
13. února 2012 • 08:49
Zajímavá debata. Kdyby to bylo o týrané ženě, tak se tu 90% komentářů zastává ženy a odsuzuje muž. Ale v tomto případě se tomu muži 90% debatujících směje. A pomalu je tu žena tyranka brána jako někdo normální. Lidi, pokud budeme stále vidět rozdíl v násilí a násilí, zlu a zlu, dobru a dobru, přítel a přítel, nepřítel a nepřítel.... tak civilizace jednou zanikne. Lidi, přeci: násilí, zlo, nepřítel... vždy musí být: násilím, zlem, nepřítelem... A měli bychom k tomu tak přistupovat. Nikdy se nesmí hranice mezi zlem a dobrem stírat. Já osobně tu ženu tyranku jednoznačně odsuzuji a toho muže oběť lituji.
tritecky
9. února 2012 • 21:44
ten bitej "chudák". můj muž je o hlavu menší, než já, váží jen o málo víc, a když nechce, abych ho praštila, tak ho prostě nepraštím a můžu se snažit, jak chci. Chlap je prostě silnější, tak to je. stěžovat si, že ho ženská "bije", to je fakt trapas.
pismenacislice
10. února 2012 • 23:11
VY huso, do vás asi od útlého děctví nikdo necpal, že muže ani pírkem neuhodíš, že? Nám toto o ženských vždy říkaly. Dokážu si představit, že někdy se násilí těžko brání, když se chlap bojí, aby při obraně té ženské neublížil. A navíc ji často ten blbec miluje - a tak si nechá lecos líbit, i když by ji měl dát facku, prásknout za sebou dveřma a zmizet.
tritecky
11. února 2012 • 08:04
VY vole. Do nás nemuseli nic cpát, protože nás chlapečci dost brzy přesvědčili, že mají pěsti tvrdší a svaly silnější než my. Tak to bohužel bylo a tak to je. O statistikách se nemá smysl zmiňovat. Je to realita: ženy jsou obětí násilných trestných činů. Ne pachatelkami. A článek zhrzeného Doležala ani výkřiky písmen a číslic na tom bohužel (a opravdu upřímně říkám, bohužel, neboť by bylo pěkné mít po ruce tak snadné a rychlé řešení) nic nezmění.
pismenacislice
11. února 2012 • 08:57
Jo tak ženy nejsou pachatelkami násilných trestných činů? To fakt tvrdíte? Se proberte. Ženské taky dokážou být pěkně agresivní mrchy. Ano, nepoužívají násilí tak často jako muži, ale zase dokážou být dost drsnými psychickými tyrankami.

A k těm statistikám: Můžou být zásadně ovlivněné tím, že se spousta chlapů stydí říct, že je manželka uzurpuje. Třeba proto, že lidi zareagují stejně kravsky jako vy.
loren1
8. února 2012 • 15:19
Pro ty, které doma žena týrá... Zkusit její chování v soukromí tajně natáčet a tak schraňovat důkazy k případnému soudu. Jedině tak se dá bojovat proti sukubě, která vás týrá a nakonec si ještě vymyslí, že ji bijete a nakonec vám ukradne i dítě. Brrr. Hnus.
nohanoha
7. února 2012 • 19:47
jéééé to je ale trdlo ubohý
kkk999
4. února 2012 • 15:06
sendymane, el.mimo, vindaloo a další vám podobní tragédi, jste mi jen pro smích, rozhodně se nesnížím k tomu, abych závodil s vámi v urážkách pomluvách a posměšcích, ukazujetu tu svoji hloupost, závist a bezmocný vztek, jste u mě míň než lidské exkrementy...to, co o drogách a paragrafech víte vy, to jsem já věděl, když nikdo z vás nebyl ani v plánu, natož na světě...
vindaloo
4. února 2012 • 16:37
To, ze jsi starej, to vime davno. A ze to neznamena nutne moudrej, to vlastne taky