Zprávy

Zpět na článek

Jaký je váš názor na "pirátství"? Ukažte, jak byste zareagovali na 5 mezních situací

30 komentářů

lobineu
6. února 2012 • 10:23
což znamená, že je mi úplně jedno, jestli je to ospravedlnitelné nebo ne, je to prostě zbytečné - nedovedu si představit film, kterej bych tak moc potřeboval, že bych kvůli tomu krad (kromě toho, že se to nedělá...).
placirkabodlo
6. února 2012 • 12:46
treba takovy film kde napriklad standa gross (ministr vnitra a premier, chacha) k bohatstvi a titulu prisel by stal za shlednuti ne? anebo za zbohatnuti, vis kolik by za to standa dal a jeho strejcove? minimalne jednu kulku by dali autorovi za jeho prava. zadni zlodeji, poctive olovo by nafasoval (film by se mohl jmenovat AKCE)
ale jo, to je vlastne zbytecne, ty radsi zaplatis zlodejum, kteri te drze okradaji a kteri na tebe krici zlodeji, udelas pak pristim generacim zaznam sveho ega, jako zlodej (to rika OSA) a hlavne ze mas klid vid a je ti to vlastne uplne jedno a vis ze krast se nema, ale nase zakony rikaji ze zlodej jsi a proto platis za kazde CD s tvym vlastnim zaznamem, tem zlodejum, kteri rikaji, ze zlodej si ty
no neni to nadhera, to co se nedela (zlodejna) jak rikas, co se normalne tresta (zlodejna), tak u nas je to uzakoneno. pokud to nechapes, tak to je v poradku, protoze jsi z osy
lobineu
6. února 2012 • 15:02
film se standou grossem bych ani nekrad, ani nekupoval, k čemu by mi to bylo?
Pokud je řeč o poplatcích z prázdných nosičů, to je jiná (pokud je ta informace jak je podávaná pravda) ale to nebylo tak docela předmětem ani článku ani diskuze, což zase pravděpodobně nechápeš ty.
placirkabodlo
6. února 2012 • 15:49
no prave ze ty ani netusis, ze to platis je predmetem diskuse. a ten film o grossovi (at uz by ho natocili martani) by usetril dalsi kacky z tve penezenky. ale to mas fuk. vidim, ze ses tvrdohlavej mezek, kteremu staci mrkev. nic ve zlem
ocmenn
5. února 2012 • 23:09
Pratele. Byll jsem pracovne v Rusku,mesto Moskva . Jedno original CD treba Rammstain 100 rublu (cca 80 kc ) ,,prodavali tam rovnou cele diskografie ve formatu MP3 . Ceny stejne. Vse v kamenem obchode,zadnej blesak. Co jsem se navozil domu muziky. Nevim proc u nas za to chtej takovy hrozny prachy. KAzdej si prece za 100ku radeji koupi original,ne ?
Dokud nebudou ceny dole ,budu taky stahovat dal.
placirkabodlo
6. února 2012 • 08:51
jenze ONI si mysli, ze inernet se prizpusobi jim, a ne aby se ONI prizpusobili siti (ONI jsou prece reditel zemekoule). takze proto ty TAJNE zakony a omezovani svobody pod sebehloupejsi a demagogictejsi zaminkou. proste zombie jedou jak perpetum mobile, dokud jim neutrhnes hlavu. klaus, knizak atd. jsou toho odpornym ceskym prikladem - knizakovi strasne vadi nahravka svedcici o MILIARDOVE korupci. knizak ted v hydeparku povidal, ze to se ve slusne spolecnosti nedela, aby se nahralo hovado ktere bozostysne krade MILIARDY. (ted to hovado drobil povede ODS do voleb - doufam ze z basy hehehe).
takze vylizany knizak rika, ze kde se korupci po miliardach, tam je slusna spolecnost a nesmi! se na to upozornovat a pripadne dukazy se MUSI znicit, aby slusna spolecnost nemela trable nebo co. knizak by mel jit do te basy s drobilem a klausem a grebenickem ruku v ruce. tfuj

tady mame stahovani predplacene uz diky OSE a taky diky NASIM 10 miliardam zaplacenych za zelezneho novu. sedel? zabaveny majetek? NE - europoslanec se z neho stal cheche (i kdyz podminku chudacek dostal, ale jen za kraceni dane)

pointa: zlodeji krici chytte zlodeje. a ti voleni ZLODEJI to krici na VSECHNY NORMALNI lidi.

a hamsik pak nahodi zbytek blitky, ze vcerejsi oziracky s temi co mu plati od slova, tady na net. tupa demagogie byla vzdycky zbran bolseviku a fasounu samozrejme.
Petr Eugel
6. února 2012 • 10:44
Nakoupil si MP3, nebo original?
ocmenn
6. února 2012 • 11:43
Nakoupil jsem, jak originalky ,tak i MP3ky . Za ty prachy jsem to tam proste nemohl nechat
Rusove vubec nedelali rozdil v cene mezi jednou originalkou a celozivotnim dilem ve formatu MP3 na jednom CD.Placka jako placka.
kakochu
5. února 2012 • 18:59
podle mne kdyby to nechali tak ten velky servr megaupl.nevim jak tak by se nic nedelo.po ty velky akci co se stala najednou je z toho velky halo.do ted nic.no ano nove filmy by nemely byt ale ty starsi klidne.stejne ty filmy se mezi sebou pujcuji dela to kazdy .i kdyby se nedalo stahovat tak lide by si to mezi sebou pujcovali a to je totez takze je to vlastne jedno.nikomu to doted nevadilo az ted kdyz se stala ta udalost.ale to ze politici privatizuji a kradnou velke miliony to se nedeje nic.kolik uz okradli ty nasi politici nas stat?slovensky stat cele ceskoslovensko tak drzte huby debilove.to by se melo resit kolik penez vzdy jde do kapsy kam nemaji jit.proto tady hnijeme jak v cesku tak slovensku.meli sme se dobre.a nechali jsme si to ukradnout.
lkjhgfdsa
5. února 2012 • 13:21
Ať si ti všichni nahoře uvědomí, že když půjdu do obchodu a budu si chtít koupit CD/DVD/knihu a uvidím ty ceny, dojdu k názoru, že bude lepší si to stáhnout z netu. Jsem student a tudíž nemám měsíční příjmy jako onu, nekradu,nešlapu, s milionářem nespávám a ani nemám žádnýho oslíčka otřes se. Až budou normální ceny, lidi budou kupovat originály a budou kašlat na stahování...