Zprávy

Zpět na článek

Češi mají prý bídné mravy. A co vy? Vyzkoušejte si "test integrity"

12 komentářů

eva11
2. února 2012 • 22:44
Např. 70% řidičů považuje za neosravedlnitelné, když se nepřihlásí ke škodě na zaparkovaném autě, ale je statisticky zjištěno, že jen 8% řidičů to opravdu udělá.
poool
30. ledna 2012 • 18:21
Inteligentní člověk ví, jak odpovědět, a nerad si přizná, že je mizera, který si ty peníze nechá, ale v testu je poctivě vrátí.
Existují zajímavější výzkumy, potvrzující, že lžeme svým blízkým, lžeme sobě, a často lžeme i skupinově, a považujeme to morální. protože bez lží by byl život nesnesitelný. Někdy stačí nevidět, levou rukou strčit peníze do kapsy, pravou zatrhnout v testu, že jsem poctivec, a nevidět v tom rozpor.
Aneb jak řekl jeden z Monty pythonů, " Kdo o sobě může prohlásit, že nikdy nezapálil žádnou velkou veřejnou budovu? Já rozhodně ne."
vaclavnovy7
29. ledna 2012 • 19:22
Vyšlo mi 15, tak že jsem vyjímečně slušný. Nebo že bych byl blbí? Ale možná i trochu srab? Asi je ve společnosti něco špatně, když si slušný člověk řekne, že je spíše zbabělý blbec.
bartape2
29. ledna 2012 • 13:51
To sou ale pekny parchanti ty Svycari Co takhle se poptat po veznicich, jestli jsou veznove nevinny? Existuje alespon jeden novinar, kterej by o tom napsal clanek s nadpisem: "Veznove jsou nevini!"
oldwomen
28. ledna 2012 • 17:01
Z dílčích výsledků zde uvedeného testu je jasně vidět, že čtenáři Rx on line jsou slušňáci, kterým by i Mirek Dušín záviděl.
Hm... respondenty brali tedy kde?
Jen ještě prosbičku:
"Admine, prosím, zalobuj u vašeho personalisty za obsazení místa korektora. Nebo ať vyhodí toho flákače, co tam bere plat nadarmo a přijme pečlivějšího, nebo znalejšího, hlídače překlepů a nedoklepů."
oldwomen
28. ledna 2012 • 17:18
Zde konkrétně nadpis sedmé otázky je poněkud nelogický. Buď vypadlo celé slovo a přidala se mezera a správné znění by pak asi bylo "na neveřejných" a pak otázka dává zcela jiný smysl, než většinou předpokládané " na veřejných" .....
filiprx
28. ledna 2012 • 19:44
Jo, toho koLektora prodat a koupit z personálky jinýho (I personálky prodávají lidi se zárukou, můžete si je nechat většinou do tří měsíců vyměnit) A s těma odpadkama to máte vlastně fuk, kdo pohazuje odpadky kdekoliv, tak je prase
sendyman
29. ledna 2012 • 09:02
Tak.
A kdo si nechá sežrat vynikajícího sejra, tak je trouba!
oldwomen
29. ledna 2012 • 09:45
Houby, povídejte, přehánějte....... Filip tak dlouho odkládal převzetí, až jste se museli obětovat.... aby třeba nepodlehlo zkáze...... Tož to je teda trouba.
K odpadkům. Když si hážu odpadky na neveřejný = soukromý pozemek, tak jsem buď sběratel a nebo bordelář. V prvním případě má ta hromada něčeho nějaký řád a logiku a věci, které mám dvojmo měním, prodávám, v nejhorším případě vyhazuji. Když jsem pouhý bordelář, tak jednou za čas musím vzít hrablo a nánosy bince seškrábnout do kontejneru. Pár měsíců jsem tam nic nesypal, mám předplaceno, tak co si neužít jeho přeplnění jen a pouze mým odpadem
Když jsem sběratel odpadků, tak by bylo nejlepší, kdybych si otevřel soukromý smeťák. Protože dělat si smetiště z obýváku v pátém patře paneláku není dobrý nápad a sousedé mou vášeň nikdy neocení
Házet odpadky na veřejné prostory je hnus v každém případě. A je jedno, jestli je to jen vajgl a vebo vyplivlá žvejka někde na chodníku a nebo přiložení obsahu kárky na černou skládku či flaška hozená do škarpy.Nějak v tomto případě nesouhlasím se solidárností. Že zvýšené náklady na udržení čistoty veřejného prostoru platí stejnou měrou čistotní i čuňata.
sendyman
29. ledna 2012 • 11:26
Co bych přeháněl? Nepřevzal (a dal bych mu ho jako dárek, dlužím mu daleko víc, i když penězi se to měřit nedá), tak mu ho žeru. Zatím zkáze nepodléhá a je fakt vynikající, milá OW. Jeho chyba...