Komentáře

Zpět na článek

Petr Nečas: pan Čistý a pan Špinavý

12 komentářů

Pjetkovic
27. ledna 2012 • 14:38
a nemám ho rád stejně jako Nečase a celou vládu. Reflex jsem si sice nekupoval pravidelně ale dvakrát do měsíce do práce a na hajzlík jsem si ho vzal. Jenže díky pánům jako je Holec a Doležal (u toho to začalo článkem o nudistech) jsem si jej přestal kupovat úplně. Více ČERMÁKŮ a méně HOLCŮ!
vujtech
27. ledna 2012 • 10:12
Nejvíc mě na celé věci štve, že je to za naše peníze a oni se nám smějou do očí. Jaktože premiér neví za co a kolik berou jeho zaměstnanci, alespoň řádově? A to chce dělat pořádek v celém státě? proč na nás hrajou habaďůru, že dřou 12 hodin denně a berou jen 30.000,- hrubého a bokem si dávaj odměny v řádu 100 tisíců? Proč by to veřejnost neměla vědět, my je platíme!

P.S. Máme se dobře (když jsem si četl v posledním Reflexu o Somálsku, hrůza!), ale pokud by jsme se zbavili těchto "es" tak by jsme se mohli mít ještě líp!
Můj první zešíhlují návrh by byl, aby Poslanecká sněmovna měla místo 200 poslanců poslanců třeba 99 nebo 149 dobře no, aspoň by na ně bylo víc vidět a museli by něco dělat. A Senát? Na co?;)
lobineu
27. ledna 2012 • 06:58
opětovná obskurní dávka hospodského nadávání ala Reflex nové éry
sikka
26. ledna 2012 • 18:58
Tak sláva, už máme jen soudruha Čistého.
aznom
26. ledna 2012 • 18:37
"Nečas možná sám nikdy nic neukradl ani neukradne" ,tak možná,že to tak bylo a bude,ale bohužel se svojí slabošskou povahou, s grázly ve svojí partaji není a nebude schopen zatočit.
A to se samozřejmě týká i nastupující "Hvězdy" ODS gynekologa Svobody.Tato partaj se k mojí lítosti,změnila ve spolek lumpů a zřejmě s tím nehneme.Koho tedy volit?Nikoho.
cartouche66
27. ledna 2012 • 01:35
Musí přijít světáč! Jeho nedílnou součástí bude poprava všech Langrostapáků a jejich globálních souputniků a hlavně jejich reakčních kapitalistických psiskovodů! Když se tohle dobře zadaří, bude vymalováno! Lidstvo, sjednocené osvobozené pokrokové lidstvo se pak vydá poprvé cestou svých vědomých dějin k triumfu nad hmotou i časem, místo aby těmto faktorům jen pasivně podléhalo!
cipisek12
26. ledna 2012 • 16:54
Možná že není ale alespon´se začalo něco dít a to svinstvo leze ven pomalu ale leze.
pismenacislice
26. ledna 2012 • 15:20
On prostě Nečas musí pracovat s matrošem, který má. A co si budeme povídat, z minulé éry mu v ODS zůstala pěkná kupa vejlupků. A co s nimi? Kdo šéfuje takovéhle velké straně, nemůže do toho vlítnout stylem kamikadze. To by stejně skončilo maximálně tak, že se vejlupkové dohodnou - a Nečase odstraní. Předseda strany se musí o někoho mocensky opřít - a to mu zajistí jenom realistické vyjednávání ve straně. A jak jsem již psal, ODS není stranou, ve které by byli samí Dušínové, tak prostě Nečas musí dělat kompromisy.

p.s. že teď píšu o ODS, neznamená, že např. ČSSD na tom není personálně v podstatě stejně tragicky (a možná je na tom ČSSD ještě hůře).
jarda46
26. ledna 2012 • 14:31
No, krása. Noviny a časopisy se předhánějí ve zveřejňování článků na téma kdo z vlády, nebo parlamentu zase něco ukradl, kdo je větší kmotr a kdo koho pase. Pomalu můžeme začít se zveřejňováním nakradených částek po vzoru tenisu, kde jsou pravidelně zveřejňované příjmy tenistů (akorát, že ti si to vypinkají na kurtu, což dá přece jenom víc práce). Ale, jak říkával Jára Cimrman. To je tak asi všechno, co s tím můžeme dělat. Znám případ jednoho úředníka MU, který za tři roky obdržel od občanů různé dárky, většinou lahve vína, či kořalky, za ochotné vyřizování jejich žádostí. Soud to spočítal na cca 20.000,- Kč a uvedeného úředníka poslal na 3 roky NATVRDO do kriminálu!!! No, to by ta sebranka o které je řeč shora, musela vyfasovat doživotí. Ale nevyfasuje nic, bude i nadále krást, dokud bude co. Tak snad ani nemá cenu o tom psát články. Vždyť to jen běžné (obyčejné, normální, prostě ty, co nejsou ani ve vládě, parlamentu, či jiných státních funkcích) lidi na-se-r-e a ti dotyční zloději se nám i nadále budou smát.
pavel07
26. ledna 2012 • 15:03
No a co jako z tvého příspěvku vyplývá? Pokud se tedy ned nic jiného dělat, než o tom psát, no tak se o tom aspoň bude psát, další možnost je tedy o toém ani nepsat, což je horší varianta, takže co. Znáš to, semínko k semínku, třeba i to psaní k něčemu přispěje, když se nebude dělat ani to zdánlivé málo, tak se to nezmění už tuplem!