Komentáře

Zpět na článek

Mašín není psychiatr, ale psychopat

162 komentářů

ko6kin
6. února 2012 • 08:37
Sem napište váš vzkaz!
zemekf
3. února 2012 • 15:28
Palach byl určitě labilní a Mašínové vrazi !!!
Normální člověk nic takového neudělá a neschvaluje.
Prostě NE !
rflegr
1. února 2012 • 20:22
Proč by Češi měli mít rádi Mašína či Palacha? Ani jeden nedokázal národ vyburcovat, knedle, klídek a kolaborace či udávání dostaly přednost. Komu cuklo z toho, že nějakého řidiče v Olomouci odsoudila za přimalování fousů na plakátě Langera, jeho manželka? Kam až tahle prohnilá justice s prohnilými politiky musí dojít, abychom se rozhodli pro změnu a mohli si vážit zase sebe sama? Proč pliveme po těch co se ne***i a mohou si sami sebe vážit až do konce svých dnů? Protože většina z nás byly obyčejné ***. Tak velké, že budou vstupovat tam, kam se to bude vyplácet a kolaborovat s tím kdo dá víc. Někomu vzdělání, někomu prachy, někomu třeba jen přízeň. Palach ani Mašínové tací nebyli. K tomu aby svůj názor řekl pan Mašín nahlas, má nárok jako jeden z mála. Respektujme to.
placirkabodlo
3. února 2012 • 12:24
takze vsichni kdo bojovali proti nackum a pak je ke vsemu semlel bolsevik by meli poslouchat vyvoleneho masina (ostudu vlastniho taty!) - psychopata bez respektu k nikomu s moralkou grebenicka? ***! masin uz nema narok se tady vyjadrovat vubec k nicemu, ale stejne jako ten grebenicek hubu nezavre. oba dva jsou odporne zrudy!

ale s tim langerem a celou tou bolsevickou bandou to je jina, bohuzel jim snad uz ublizi jedine to, ze bysme jim poorali ty jejich statem a unii dotovane golfova hriste a prilehle hotely pro VYVOLENE! to uz by snad nerozdychali gauneri.

k tomu langerovi:
http­://im­cmedi­a.cz­/?p=11­89
ladan
27. ledna 2012 • 10:18
Soudě dle příspěvků bych si tipnul, že nejvíce psychopatů se nachází mezi diskutujícími.
kkk999
27. ledna 2012 • 16:32
Třeba vy jste psychopat, že?
sikka
26. ledna 2012 • 18:20
Pořád i chybí odpověď na otázku, jak bratří Mašínové vražděním nevinných lidí otřásli komunistickým režimem
kkk999
26. ledna 2012 • 21:02
Na tuto otázku nelze odpovědět jinak, než tak, že NEOTŘÁSLI, protože kriminálníci typu Mašínů nevraždili kvůli režimu, ale ale kvůli své zvrácenosti, na boj proti režimu se pouze vymlouvali. Byli a jsou to jen a jen sprostí zákeřní vrahové, kteří měli viset. Jen zbabělec vraždí toho, kdo se nemůže v rovném boji bránit. Ti, co je za tyto vraždy ještě vyznamenali, jsou ještě větší bestie než Mašínové a zaslouží si, aby je někdo oběsil!!!
abralex10
26. ledna 2012 • 00:57
Bratri Masini pod rouskou boje proti komunismu,at zpocatku jiste chteli neco jineho,vrazdili a vrazda jakymkoliv pak sebeomluvitelnym zpusobem je stale vrazdou.Jan Palach zvolil zpusob protestu dle meho nazoru neadekvatniho,ale provedl neco,co on sam chtel,co povazoval za patricne a my,tolik let po tomto smutnem cinu stale vime,kdo a proc jej uskutecnil.Mladi lide mnohdy uvazuji prehnane,ale tenhle chlapec byl pro mne vzdy hrdinou.Opakuji vzdy.Narozdil od bratri Masinu,ze kterych se v jejich-uvozovkach-bojich ten boj zvrhl na bohapuste vrazdy.Dekuji p. Dolezalovi,napsal to moc hezky i s tim poukazanim na boj o svobodu v jinych nedemokratickych statec­h.Haw­kh,dom­luvi­la jsem a jdu si dat dymku miru.
kkk999
25. ledna 2012 • 07:12
Projdi si příspěvky uživatele aznoma, nenajdeš jediný, ve kterém by někoho vulgárně neurážel, pak se nediv, že některé diskuze se zvrhávají v pouhé vzájemné napadání a nemají s diskuzí nic společného...a totéž lze konstatovat o uživateli samael a el.mimo-jsou to primitivové...dokud tady bude takováto verbež trpěna, tak věcná diskuze nemá šanci...asi tak...