Zprávy

Zpět na článek

ANKETA: Vyrazili byste po havárii Concordie na výletní plavbu?

4 komentářů

tommyknocker
17. ledna 2012 • 20:42
Fakt chytra anketa. takova BLESKova...
chanel76
17. ledna 2012 • 18:25
Sem napište váš vzkaz!Kdyby mi nevadila voda všude kolem mě, tak klidně...to by se člověk musel bát letět letadlem, jezdit autem, takže tohle namá na mě vliv..
simeklubor
17. ledna 2012 • 17:35
libovolný médium, znova a znova a znova: Nesmysly, nepřesný informace, nepravdivý informace, popisy situací, jak se nikdy nestaly, výroky, který nikdo neřekl, atd., do kolečka dooo kolaaa.....
Takže - milí páni novináři (jedno, zda z RX nebo z Profimédií), schválně, kde máte chybku (no dobře, tak brutální hovadinu) v popisku vobrázku? Dokážete to vopravit bez nápovědy?
P.S. Pro pobavení doporučuju např. novácký polední TN ze včerejška (16.1.), kolem 6. minuty. Běží dramatická reportáž vo agresivním žákovi, kterej chystal útok nožem na učitele, načež nám kolegové žurnalisti předvedou, jakouže hrozivou zbraň si chlapec v aktovce schovával. Za doprovodu komentáře s patřičnou thrillerovou dikcí vytáhne figurant z brašny místo slibovanýho kuchyňáku (s aspoň 30cm čepelí, dle intonace hlasu pana redak­tora)­....­....ne­chte se překvapit!
simeklubor
18. ledna 2012 • 17:51
Tak a je to vylepšený. Gartuluju redaktorovi(ce), že našel(a), kde to má blbě. Leč správnej popisek pod fotku stejně nedokázal(a) vymyslet. Takže teď tam máme to vobligátní "Výletní loď Concordia se po najetí na mělčinu převrátila na bok." No dobře, to aspoň neurazí, ale čekal jsem víc...