Zprávy

Zpět na článek

Alex Doležalová: Byla jsem mladá, naivní a zamilovaná do staršího chlapa

29 komentářů

skretakovi
19. ledna 2012 • 16:06
Moc s manželem nerozumíme důvodům rozchodu... Přijdou nám to jako velké banality. Stále si myslím, že by ve vztahu měla být vzájemná úcta a kompromisy a hlavně - jít do vztahu s tím, že toho druhého změním, je absolutní nesmysl!
Nezlobte se, ale přijde mi to opravdu nereálné. Buď nechcete prát to nejšpinavější prádlo na veřejnosti, což chápu a schvaluju - anebo je to celé fake. Nedokážu uvěřit, že by se lidé mohli rozejít kvůli takovým krávovinám.
puczokova.p
18. ledna 2012 • 20:17
http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=if­JK5Jq-2j4
arpad
16. ledna 2012 • 09:27
... ale na nekompatibilitu osob se přišlo včas (před narozením dítěte), alespoň tak.

"A která mladá holka by nechtěla mít mediální svatbu?" - jedna věta, ale řekne skoro vše. Nejsem mladá holka, ale myslím, že málokterá touží po tom, aby jí novináři lezli až do postele.
truce
15. ledna 2012 • 17:16
Myslim ze je to jednoduche. Alex jiz Jiriho nemiluje. A to je duvod jejich rozvodu. A protoze Jiri nastavil jejich vztahu pravidla, ktere udrzuji partnerskou vylucnost, ale zabranuji lasce, zivelnosti a vasni, uz se ani dal znovu zamilovat nemuze. Je dost mozne, ze si to tim u Alex pohnojil prave tim.
Podle me je Jiri prilis pohodlnej.
Pokud jde o Alexino udajne "zlatokopectvi" proc jeji uspechy vykladat prizmatem konce vztahu? Vzdyt kdyby pokracoval, bylo skvele, jak si dobre vede! Me je sympaticka. Ma otevrene nekonvencni nazory, je vzdelana.
Kdyby chteli svuj vzth zachranit, nerozvadeli by se jeste, ale poseckali par mesicu kazdy ve svem byte a zivote. Teda, to je me doporuceni dane vlastni zkusenosti.
Preju obema jen to nejlepsi. A je skoda, ze jim to takto blbe nevyslo. Ciste tim, ze si do manzelske smlouvy vedome zakotvili body partnerske nudy a stalosti. Vzdyt jen o nestale ma smysl usilovat, bat se, milovat. Jistota skodi rozvoji.
tarka
15. ledna 2012 • 16:32
ze sebe dělá psycholožku a radí jiným...navíc vypadá jako kobylí hlava, labilní, hysterická, nevkusná co se týká jejích veřejných popisů jejího sexuálního života, Alex, opravdu nejste ani trochu zajímavá, jen trapná...
catholicboy
15. ledna 2012 • 10:24
někomu má odvahu radit v psychologické poradně...já bych k ní nešel ani zadarmo.....
Dělá skvělou antireklamu všem psychologům
placirkabodlo
15. ledna 2012 • 12:53
ty bys mel spise resit, jestli pedofilni knezi jenom upalit, nebo po lamani v kole jim dat jeste nalokat zhaveho olova.
pakoss
17. ledna 2012 • 13:23
tohle řeší soudy, když je třeba, navíc tohle téma sem vůbec nepatří, tak neprovokuj svými primitivními žvásty
placirkabodlo
17. ledna 2012 • 14:02
jake tema, o cem to meles ty sasku, rozvod asi resi svaty dyndy a kvalifikaci lid. a pedofilni soudce sam sebe. tobe to mozna pripada primitivni, ale to je tak vse co jsi rekl, ze. krome toho, krestanstvi ma v historii, jeste lepsi kousky jak poresit pedofily. to co nabizim tomu jejich clenovi k reseni specialne jejich krytych uchylu, je jeste mirne, jsem preci clovek. a delat jim to vkostele pri nedelni bohosluzbe by asi bylo trochu barbarske. na namesti, at se lidi pomejou je takove civilisovanejsi.
pdbq
14. ledna 2012 • 00:33
je legracni ze cela psychologicka komunita vi, jak to ma weiss doma. staci si zajet na psychologickou konferenci , abyste ho tam mohli videt s jeho poslednim modelem ve veku kolem dvaceti. jxd je opravdu starosvetsky vul ze veri pragmaticke verzi o psani grantu