Zprávy

Zpět na článek

JXD: Dopis pro Alex

59 komentářů

poool
4. února 2012 • 05:22
První věc od JXD, která se mi líbila za posledních pár let. A ta závěrečná analýza je asi přesná.
Jenom mi JXD přijde trochu dezintegrovaný - drogy ano, včetně legalizace, ale postoj k nevěře na úrovni 19. století. Že si to ženy umějí tak nějak potichu zařídit, aby jim zůstal veškerý zisk, a ještě přinutit moulu, aby se cítil viný, to pro mně není novinka.
Ono taky říct mladé ženě, že nemá nárok na děti, ech, to nemohlo dobře dopadnout.
hagard
22. ledna 2012 • 17:45
Popisem privátních "problémů" tohoto slizkého ubožáka, který v posledních cca 20 letech píše na Vašich stránkách v zásadě o 3 tématech (hulení, trilobitech a svých sexuálních problémech) jste udělali opět významný krok směrem k bulváru. Tento čtvrtek jsem si koupil poslední číslo Vašeho plátku.
S úctou,
erbenmir
21. ledna 2012 • 09:23
Kontaktovat přítele partnerky a dokonce jeho ženu! Pevně doufám, že to je mystifikace. Jinak by to byla ta největší prasárna jakou někdo může udělat.
Fakt bych rád věděl, kde je pravda. Až se to dozvím a bude to pravda, končím s Reflexem, pokud tam bude působit takovej divnej člověk....
Byl by to fakt humus.
placirkabodlo
21. ledna 2012 • 12:47
humus jsou pedofilove a hlavne nejvetsi humus jsou ti, co ty pedofily kryji krestanskou laskou.
jiri je taky mohl vsechny vcetne nahodnych svedku rozrezat a zahrabat misto trilobitu v lese.
... a humus je hulit vsude, bez ohledu na ostatni. ja si myslim, ze v pracovne to musi bohate stacit, pokud jinak vetrani neni v byte ucinne a plne vyhovujici narokum mlade zeny v rozpuku. jinak to proste nejde! ale pres pracovnu taky nejede vlak!
a pravda znamena co? kdo je nejvetsi ***? tos to *** babo rad.
viktorbeznoh
20. ledna 2012 • 10:50
no co... stát se to může každému!

dle osvědčeného postupu doporučuji omývat ohambí vlažnou vodou do doby, kdy seznáte jaký jste byl blbec, pane Doležale!

Tímto aktem je proces v podstatě ukončen...

Recidíva v budoucnu není vyloučena...

Viktor"Čistič" Beznoh
Váš čtenář
voni.rammstein
20. ledna 2012 • 01:31
Ožení sa s nadržanou exhibujúcou samičkou a potom sa čuduje...
placirkabodlo
21. ledna 2012 • 12:52
... a nakonec skonci na heraku jako reditel protidrogovky!
boha jeho! alex vrat sa a nerob nam tuna z teho bordel
trabl45
19. ledna 2012 • 15:58
Sem napište váš vzkaz!
že celý národ ví, jakou bolest prožívá Jiří Y. Odležal. Vždyť skoro polovina obyvatel nemá s rozvody žádnou vlastní zkušenost. A brát si o čtvrtstoletí mladší holku, je dopředu riziko, o kterém by měl mazák vědět. Ať si dává jointy po dvou, píše více blbostí, aby měl více peněz pro novou a jistě o trochu mladší lásku. No, a chybí jen publicita v Zeleném Rahuliči, a bude to mít kompletně.
falkon
18. ledna 2012 • 16:45
...nemůže se divit, že to jeho ženu jednoho dne přestane bavit...

Od JXD jsem toho četl již hodně, občas hodně stupidního, prázdného, někdy provokativního, někdy majícího pointu... Nicméně tenhle článek, to je zcela jiná kategorie...
JXD se sám odhaluje jako příznivec přístupu k ženám téměř á la Šaría, a co hůř: Přijde mu to OK.

A ještě jedna taková poznámka, žiju s dalšími spolubydlícími ve větším bytě, se správkyní, která už s námi nebydlí, ale vše zastřešuje... Jsme taková dost semknutá komunita, naše aktivity se i dost prolínají a středobodem je práce naší Královny - organizace zajišťující sociální služby, která je do značné míry živa z grantových peněz. I stává se, že v některých hektických obdobích sedíme u ní doma třeba 3x týdně do 1 či do 2 ráno se sklenkou vína v jedné ruce a jointem/balonkem vaporizéru v druhé ruce a formulujeme projekty, případně počítáme rozpočty, děláme archivaci méně aktuálních papírů, atp.
Pouze asi v polovině případů je její partner za dveřmi - ve svém kanclíku paří warhammera, jindy je na noční..
Kdyby měl její partner, nebo moje partnerka (která navíc zná Královnu jen z mého vyprávění) podobnou míru žárlivosti jako JXD, tak bychom asi spoustu práce dělali o dost déle a některé projekty vůbec nestihli podat.
Mno a být naši partneři podobně primitivisticky prudérní jako JXD, mno.....to by byl hodně velký problém...

Ten ubohý mail partner­ce/par­tnero­vi toho, s kým je údajně zahýbáno, pak považuji za ubohost absolutní, po které by konec vztahu následoval zcela automaticky...
qwido
17. ledna 2012 • 22:29
Milý JXD,
dovolte několik poznámek.
Poznámka první:
Pokud by mělo každé české manželství či partnerství skončit pokaždé, když se jeden z manželů či partnerů vrátí okolo třetí ranní a je cítit vínem, tak v této zemi zůstane pohromadě snad jenom manželství Václava Klause, známého propagátora hodnot tradiční rodiny.
Poznámka druhá:
Když už se přihodí, že jeden z partnerů zabloudí a přijde nad ránem, tak ve vlastním zájmu moc nepátráme, neřešíme a nepřepínáme. Především však nepíšeme ani nevoláme údajným milencům (milenkám) své partnerky (svého partnera).
Poznámka třetí:
Když partner či partnerka bloudí dlouhodobě a opakovaně, pak je čas trápení pořešit či ukončit.
Když voláme či píšeme údajným milencům (milenkám) svého milovaného protějšku, tak se jednou pro vždy znemožníme u všech zúčastněných. Pak už není krok zpátky.
Poznámka čtvrtá:
Jak sám vidíte, písemná smlouva o tom, že partner nebude chodit na privat a nebude *** jinde, má hodnotu asi podobnou, jako předvolební program ODS. Vy jste v něm někde našel prohlášení, že budou usilovat o církevní restituce? Mě ta parta okolo Nečase slibovala snížení daní. Sliby, které jste docílil od Alex, mají podobnou hodnotu jako ty od politiků...