Zprávy

Zpět na článek

Jak profesionálně fotit telefonem? Fotograf Reflexu Tomáš Tesař otevírá svoji školu, připojte se

9 komentářů

geo58
6. ledna 2012 • 23:57
Jojo, mobilem a fotografie. Fotim zrcadlem a taky mirrorlesem a taky ifooonem. A z tohoho ifonu kam nekolik veci i vystavenych. Holt, nekdy nebylo po ruce nic jineho. Ze je predrazenej ? Soudruzi, cena zbozi uz par let neni soucet ceny materialu a nadhodnoty, jakmto ucil vas kamos marx. Za tu preklepy se omlouvam, pisu to na ipadu asedim utoho na hajzlu.
ma.ka
6. ledna 2012 • 19:47
aha....iphone...no škoda, hold s nokií se musím naučit fotit sama mooc kvalitni článek, opravdu...
demontormen
6. ledna 2012 • 18:18
Je až neuvěřitelné jak Apple a potažmo jeho zákazníci cpou ty předražené krámy v hezkém obale všude kde se dá. Je mnoho telefonů které fotí o mnoho lépe než předražená placka s nakouslím jabkem a všude kde se člověk podívá všichni křičí "ajfoun ajfoun!"

za ty prachy co stojí ten novej, budete mít slušnou zdrcadlovku a k tomu si kupte nejlevnější mobil za 300 a máte vystaráno. Vždyť ten krám (ajfoun) žere baterky jak blázen, schválně by mě zajímalo kolik s jednou baterií nafotíte fotografií.

Celé je to prostě nesmysl...
rewolwer
7. ledna 2012 • 15:46
Nikoliv, iPhone je etalon kategorie smartphones, jediny kvalitni telefon s rychlym a uzivatelsky prijemnym OS a nejbohatsi nabidkou prislusenstvi. To, ze si ho v CR nemuzete poridit za par kacek k rozumnemu tarifu je jina vec. To, ze u nas nefunguje zdrava konkurence, resp. telekomunikacni trh a operatori nas okradaji neni chyba Apple nebo iPhone. Kdyby v CR fungovaly veci stejne jako v UK a dalsich zapadnich zemich, koupi si tento telefon 50+% obyvatel CR. V soucasne situaci je zde naopak 50+% "novaku", kteri svou zavist pretavuji do nenavisti k pristroji, ktery si nemohou dovolit. Smesne, smutne, tragikomicke...
fckingassa
9. ledna 2012 • 19:31
líp bych to neřekl.dík
fargo2
6. ledna 2012 • 17:29
profesionálně fotit telefonem, a co takhle plastovým dětským náklaďákem postavit přehradu?
Víte, ono všechno chce svý. Kdybych si zaplatil profesionála a vytasil by se z mobilem, no nevím.
daguere
6. ledna 2012 • 16:21
ale profesionální fotografie to těžko bude. Další Bambul co nám pohřbívá řemeslo. Jestlipak by si pan Tesař pustil do úst třeba zubaře koníčkáře?
meethos
6. ledna 2012 • 14:43
Když škola focení mobilem, tak co třeba použít mobil s použitelným foťákem ?

Iphone může za fotomobil považovat jen blázen.
jirka.basik
6. ledna 2012 • 13:57
Fotografie mobilem...
To je uz dost síla teda...