Komentáře
panna
ale to by rudá verbež nesměla v Česku stále vládnout! 

Přejít do diskuze
Jsi ubožáček, kterému vztek zatemnil mozek natolik, že ani nevíš, co žvástáš. Už ty drogy neber, jsi po nich vypatlaný. Já mám s bolševikem společného asi tolik, jako ty s inteligentním člověkem, takoví, jak jsi ty, mně jsou jen pro smích...až ty budeš umět a mít za sebou jenom setinu toho, co jsem v životě dokázal já, pak se budu tebou zabývat, nyní mně nestojíš ani za to, abych se dál špinil s vypatlancem jako jsi ty...
Tak jseš tu pořád bollševická hnido !!!! Lidi jako jseš ty ubohej bolšánskej chudáku nedokážou nic ..... ale závist tu máš opravdu zmáknutou co ? Všichni kradou a podváděj jenom TY MÁŠ POŘÁD ***!!!! Tak pestaň neustále poukazovat na druhé a začni konečně něco pořádnýho dělat
ale co ...muhehe vždyť ty nic neumíš a o tvoje udavačské chopnosti nikdo nestojí ...tak mazej pro soc. dávky a nevopruzuj tady .... papa dědouši
ale co ...muhehe vždyť ty nic neumíš a o tvoje udavačské chopnosti nikdo nestojí ...tak mazej pro soc. dávky a nevopruzuj tady .... papa dědouši
Změň si nick na dementormen...bude tě to líp vystihovat, v čem a koho převyšuje ten ubožák a kriminální živel Doležal? Ten už za svoje počínání, měl dávno sedět!!! Říká ti něco §287 trestního zákona, dementormene?
ještě přidám že: jenom díky tomu, že jejich otcové komunisté na úkor slušných lidí nakradli majetky, si teď můžou jejich synáčkové zakládat firmy a prakticky legalizovat nakradené majetky. Co se nakradlo těsně po revoluci, u toho musel bejt vždycky nějakej komouš.
za cokoliv pozitivního v době komunismu nemohli komunisté, prostě se to navzdory této zločinecké ideologii stalo. Komunismus=zlo. Za současný stav nemůže žádná "zlá demokracie" ale stejný lidi, stejný mrchy který tam seděli i za komančů, tak nechápu všechny kryptokomunisty a komunisty, že si stěžují.. když téměř všichni, kteří drží otěže byli v minulosti komanči. Za tunelování a podvody můžou právě synáčkové těch hajzlů, co nám tu kradli za komančů. Jestli jste to ještě nepochopil, tak tady to máte černé na bílém.
ta "zfetovaná ***" nejsou masoví vrazi a političtí zločinci, velezrádci a hrázlové, jako je štrougal a komunisti obecně, ty hovado. Podívej se okolo sebe, kolik lidí, kteří tě jednoznačně převyšují, kouří trávu, ty ***, a pak suď. Miluju takový jako ty...
Demokracie funguje, neboť i ty máš prostor k vyjádření svých názorů. Že patříš spolu se Štrougalem mimo slušné lidi, je věc jiná.
* DEFINITIV *