Komentáře

Zpět na článek

Nechme komouše plivat na Havla!

133 komentářů

tomob
8. ledna 2012 • 15:50
...bohužel, soudní lidé chybí...nebo se tu ozývá bývalá bolševická nomen­klatu­ra..­....­.měli lemovat od Slavie po n. Republiky...lamp je tam dost.......a byl by klid, minimum tunelů......s nimi láska a pravda dokud budou zde, na tomto světě, nikdy nezví­tězí­....­.pra­sata zůstanou prasatama.......byť se maskují ..lež a nenávist je jejich progra­m...­....­....­..
roznovka
30. prosince 2011 • 19:31
Kapitalismu je vlastní jedna vada: nerovnoměrné rozdělení bohatství. Socialismu je naproti tomu vlastní jedna ctnost: rovnoměrné rozdělení bídy. Winston Churchill
roznovka
30. prosince 2011 • 17:44
To je mimochodem taky dobrý poznatek. A hlavně kolik jich má aut, od těch imperialistických buržoazních vykořisťovatelů Mercedes, BMV, Volvo, WV. Proč nemají Čajky a Volhy, Moskviče nebo naši Škodu ? To je celkem pěkný kontrast. Ať táhnou někam s těmi nesmysly co tady hlásali a pořád hlásají.
bruce1956
30. prosince 2011 • 15:25
Jak se srovnává s marxistickým učením fakt, že nejvyšší soudruh v zemi, soudruh Filip, je majitelem advokátní kanceláře, kde vykořisťuje svoje zaměstnance !?
roznovka
29. prosince 2011 • 21:22
To že je někdo bezdomovec nebo žebrák ještě neznamená, že za to může Havel nebo kdokoliv jiný. Tito lidé určitě né takovým se nechce třeba pracovat a nemá zájem na tom cokoliv změnit. Samozřejmě ne všichni to tak, chtějí dostali se do té situace špatnými okolnostmi, ztráta práce, rozvod, atd...ale i ti co nechtějí a nebudou pracovat nikdy.
Já jsem nezaměstnaná druhý měsíc a ani by mně nenapadlo nadávat na vládu nebo na kohokoliv, to jak si zařídím život je přece moje věc. Buďto chci pracovat nebo nechci a tak hledám a věřím, že najdu, ale musím proto taky něco dělat nesedět doma na zadku a čekat, že se stane zázrak. Ten se nestane za nikým nikdy práce sama nepřišla.
To že si nakradli a okradli stát je jiná věc za to samozřejmě má být pořádný žalář na hodně dlouhou dobu. A myslíte si, že se dříve nekradlo ? A jak se kradlo jen se o tom nemluvilo to bylo přísné tabu a hlavně tam nahoře nejvíc. Teď krade kdo chce krást a má přístup ke zdroji, okrádají na daních na DPH atd.., ale od toho je policie aby to vyšetřila.
Spokojená s tím určitě nejsem kdo by s tím taky spokojený byl? Ale než tamtu dobu v nesvobodě, tak to už raději demokracii. Komunismus ani za nic
A je fajn, že se nestydíte a nestyděl říct svůj názor.
roznovka
29. prosince 2011 • 20:58
Ale Já taky nejsem z Prahy bydlím na Moravě a mám ten pohled taky hódně střízlivý, ale mám též dobrou paměť a dost dobře si pamatuju TAMTU DOBU. Právě proto, že nám komunisti šlapali na paty naší rodině a dělali problémy a potíže kde se dalo. To je fajn, že jste studoval co jste studovat chtěl mnozí takové štěstí neměli i když chytří na to byli dost, ale holt v rodině měli někoho a ten se komunistům nelíbil z jakýchkoliv důvodů. A tak děllali potíže. Můj otec byl taky vyhozen v 1968 z KSČ protože nesouhlasil se vstupem Rusáků sem k nám a tak tím to začalo.
kkk999
29. prosince 2011 • 19:57
Moji rodiče byli po roce 1968 vyloučeni ze strany, přesto jsem absolvoval školu, kterou uznává dnes celá Evropa. Zvládl jsem ji, díky tomu, že jsem cosi uměl, cosi předvedl. A to přesto, že u zkoušek se mi někteří ubožáci pokoušeli mstít. Neuspěli. Prostě se museli nakonec sklonit před tím, že jsem to UMĚL!!! Já jsem NIKDY nebyl ani kandidát KSČ, natož její člen, protože už za totality byly moje názory mnohým krajně nepříjemné. Ale na rozdíl od mnohých, jsem si vždycky svoje povinnosti plnil do důsledku, takže na mě nikdo nemohl. A proto nemám ani ten nejmenší důvod, abych se dneska bál říct lháři, že je lhář a darebákovi, že je darebák!!!
kkk999
29. prosince 2011 • 19:50
Já mám v době totality odžito možná víc než vy, ale nejsem z Prahy, takže se na věc dívám střízlivě. Vím, jak se žilo a jak se žije dnes. Nikdy nebylo tolik žebráků, bezdomovců a taky zlodějů, vrahů a mafií, jako je dnes...Jste spokojená s tím, že někteří si nakradli miliardy a druzí živoří? Pokud ano, není k tomu co dodat, to o vašich kvalitách hovoří jasnou řečí...
roznovka
29. prosince 2011 • 17:14
Jste asi příliš mladý na to, aby jste věděl jak se v té době žilo a můžu Vám říct DOST BLBĚ SE ŽILO.
Protože kdybyste to poznal, tak byste takovéto nesmysly vůbec nemohl ani říct ne tak napsat.
roznovka
29. prosince 2011 • 15:16
Ale umím číst, proč bych neuměla. Aha a budete se modlit k Bohu, tak se modlete, ale spíše za sebe a pro sebe. A dejte si pozor to rouhání se Vám nemusí vyplatit !! To je hodně nebezpečné a aby se to nestalo Vám to co přejete zemřelému. Nic jste ještě nedokázal určitě ne, sám to nevíte jak je to žít v té době a věřte, že bych Vám to z celého srdce přála. TA DOBA SE UŽ NIKDY NESMÍ VRÁTIT HOTOVO.