Komentáře

Zpět na článek

Nechme komouše plivat na Havla!

133 komentářů

tomob
8. ledna 2012 • 15:50
...bohužel, soudní lidé chybí...nebo se tu ozývá bývalá bolševická nomen­klatu­ra..­....­.měli lemovat od Slavie po n. Republiky...lamp je tam dost.......a byl by klid, minimum tunelů......s nimi láska a pravda dokud budou zde, na tomto světě, nikdy nezví­tězí­....­.pra­sata zůstanou prasatama.......byť se maskují ..lež a nenávist je jejich progra­m...­....­....­..
bruce1956
30. prosince 2011 • 15:25
Jak se srovnává s marxistickým učením fakt, že nejvyšší soudruh v zemi, soudruh Filip, je majitelem advokátní kanceláře, kde vykořisťuje svoje zaměstnance !?
roznovka
30. prosince 2011 • 17:44
To je mimochodem taky dobrý poznatek. A hlavně kolik jich má aut, od těch imperialistických buržoazních vykořisťovatelů Mercedes, BMV, Volvo, WV. Proč nemají Čajky a Volhy, Moskviče nebo naši Škodu ? To je celkem pěkný kontrast. Ať táhnou někam s těmi nesmysly co tady hlásali a pořád hlásají.
roznovka
30. prosince 2011 • 19:31
Kapitalismu je vlastní jedna vada: nerovnoměrné rozdělení bohatství. Socialismu je naproti tomu vlastní jedna ctnost: rovnoměrné rozdělení bídy. Winston Churchill
roznovka
28. prosince 2011 • 21:48
Vystěhovat vás do Severní Koreje
do jednoho aby jste si to tam zkusili, co to je žít v totalitě a v diktátu kdy nic nesmíš co chceš dělat Ty, ale vše dělat co chtějí ONI, a pořád pod dohledem a tady u nás to byla ještě pohádka tady nebyl hladomor. Vy vůbec nevíte o čem kecáte o čem je řeč, ale hlavně že melete hubou furt dokola. Nikdo z Vás ještě nic nedokázal, ale na Havla budete nadávat takové tlučhuby a tlučpanty mám ráda.
kkk999
28. prosince 2011 • 23:09
Nenáviděl jsem ho zaživa, pokračovat v tom hodlám i nadále po jeho smrti. Budu bojovat proti jeho kultu, stejně jako proti jeho vylhané a morálně prázdné doktríně "odpouštění bez pokání" a budu plivat na jeho hrob i odkaz, protože ho nenávidím stejně jako komunisty! A tiše se budu modlit k Bohu, aby Havla stihla Ďáblova pravda, kde se doufám již smaží. K čertu s Havlem, Vivat Masaryk Tomáš!

PŘESNĚ TAK, DO POSLEDNÍ TEČKY, ČI SPÍŠE VYKŘIČNÍKU, SOUHLASÍM.
roznovka
29. prosince 2011 • 15:16
Ale umím číst, proč bych neuměla. Aha a budete se modlit k Bohu, tak se modlete, ale spíše za sebe a pro sebe. A dejte si pozor to rouhání se Vám nemusí vyplatit !! To je hodně nebezpečné a aby se to nestalo Vám to co přejete zemřelému. Nic jste ještě nedokázal určitě ne, sám to nevíte jak je to žít v té době a věřte, že bych Vám to z celého srdce přála. TA DOBA SE UŽ NIKDY NESMÍ VRÁTIT HOTOVO.
roznovka
29. prosince 2011 • 17:14
Jste asi příliš mladý na to, aby jste věděl jak se v té době žilo a můžu Vám říct DOST BLBĚ SE ŽILO.
Protože kdybyste to poznal, tak byste takovéto nesmysly vůbec nemohl ani říct ne tak napsat.
kkk999
29. prosince 2011 • 19:50
Já mám v době totality odžito možná víc než vy, ale nejsem z Prahy, takže se na věc dívám střízlivě. Vím, jak se žilo a jak se žije dnes. Nikdy nebylo tolik žebráků, bezdomovců a taky zlodějů, vrahů a mafií, jako je dnes...Jste spokojená s tím, že někteří si nakradli miliardy a druzí živoří? Pokud ano, není k tomu co dodat, to o vašich kvalitách hovoří jasnou řečí...
kkk999
29. prosince 2011 • 19:57
Moji rodiče byli po roce 1968 vyloučeni ze strany, přesto jsem absolvoval školu, kterou uznává dnes celá Evropa. Zvládl jsem ji, díky tomu, že jsem cosi uměl, cosi předvedl. A to přesto, že u zkoušek se mi někteří ubožáci pokoušeli mstít. Neuspěli. Prostě se museli nakonec sklonit před tím, že jsem to UMĚL!!! Já jsem NIKDY nebyl ani kandidát KSČ, natož její člen, protože už za totality byly moje názory mnohým krajně nepříjemné. Ale na rozdíl od mnohých, jsem si vždycky svoje povinnosti plnil do důsledku, takže na mě nikdo nemohl. A proto nemám ani ten nejmenší důvod, abych se dneska bál říct lháři, že je lhář a darebákovi, že je darebák!!!