Zprávy

Zpět na článek

Kdo je největší český hrdina? Vynálezce houskového knedlíku

30 komentářů

harve
18. prosince 2011 • 22:34
kolik sem přispívá lidí bez fantasie, zapšklých a svárlivých.
Ovšem k něčemu je to dobré, alespoň jsem se z reakcí pana Bc. Grimma dozvěděl něco nového.
johannes
19. prosince 2011 • 16:43
Á, pavévoda si založil další nick.
tomik007
17. prosince 2011 • 12:50
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
grimm
15. prosince 2011 • 22:35
Sendymane, ptáte se kterého z obou pohádkářů Grimmů jsem potomkem? Toho předposledního hned za tím druhým, první v řadě z leva do prava...
Sandymane, co se týká těch smajlíků, jenž neustále používáte, nemáte dojem, že se smějete vlastní blbosti?
Jinak si dovoluji srdečně pozdravovat
Bc. J. Grimm, zámecký knihovník
sendyman
18. prosince 2011 • 09:19
Pro hloupého každý hloupý. A než začnete kritizovat používání smajlíků, spočítejte si ty svoje, ale hlavně toho Vašeho chlebodárce, Vy troubo!
gustafucikova
13. prosince 2011 • 15:17
Nějak nechápu,ty dloubance a uštěpačnosti vůči autorovi. Je nad slunce jasné i polointeligentovi, že se jedná o nadsázku, humor a ironii poněkud inspirovanou možnými ději v historii ve spojení (zde) s knedlíkem. A leccčím jiným. Trochu mystifikace, jako od Cimrmana, kterého národ miluje...je zde docela jakoby pravděpodobně podáváno s úsměvem, vtipem....
ale to asi bude tím, že internetoví diskutéři zásadně musí mít opačný názor, nebo ještě lépe pohanět, vynadat, vylít si žluč...ach jo
grimm
13. prosince 2011 • 16:26
Vážená paní Gusto,
dovolte mi navázat na váš komentář. Máte pravdu. S lidmi kterým chybí představivost a tím pádem nemají smysl pro humor, je opravdu značná potíž. Můj otec si vždycky zpíval píseň Jana Wericha: "Já nemám ty lidi rád, co se nechtějí a neumějí smát..." Přeji vám příjemný den.
Grimm, zámecká knihovna Tábor-Měšice.
sendyman
14. prosince 2011 • 08:33
Vážená paní soudružko!
Názory na pana double doctora jsou u některých diskutérů podloženy "dlouholetým" studiem jeho výtvorů - zde i na jeho blogu. Jistě, tento lze brát s jistou dávkou nadsázky, ale po zkušenostech se statěmi např. o Gagarinovi, kde autorovi chybí elementární znalosti přírodních věd a kosmonautiky to, věřte, jde u některých věci znalých jedinců už jen velmi těžko!
grimm
14. prosince 2011 • 17:46
Pane Sendymane,
jako bezohledný zastánce a po úmrtí Zdenka Herla-Štolta, dokonce náhradní životopisec Jana Berwida-Buquoye, vás musím zklamat. Všechny jeho články o Gagrinovy v Reflexu.cz byly bez výjimky přeloženy a zveřejněny v Rusku. Počet čtenářů v této zemi? Necelých 10 milionů.
Zde je podle ruské zpravodajské služby FSB postoj Gagrinovy dcery k článkům z Reflexu.cz autora Jana Berwida-Buquoye: " Nechci se k tomu vyjadřovat. Byl to můj otec!"
Kdyby byly Berwid-Buquoyovy deduktivní závěry uveřejněné v Reflexu.cz chybné, určitě by na to Gagarinova dcera se vší rozhodností upozornila. Myslím, že to pro začátek jako informace mělo stačit - dokonce snad i pro vás!
S pozdravem
Bc. J. Grimm, zámecký knihovník
sendyman
14. prosince 2011 • 18:58
A potomek kterýho z těch dvou lidovejch pohádkářů Vy jste?