Komentáře

Zpět na článek

Násilník, či romantik? Člověk se s těmito vlastnostmi již narodí, nebo je ovlivňuje jeho okolí?

5 komentářů

darda
5. prosince 2011 • 13:53
Téměř každý člověk se jako násilník rodí a zůstává jím po celý život. Výjimky nestojí za řeč. To, že se většinou lidé jako násilníci neprojevují způsobuje obava ze silnějšího, nebo mocnějšího a celkově strach z následků. Účinný je rovněž u některých vrstev hněv Boží. To je otestováno. Zaručte někomu, že se mu nic nestane, když bez milosti zmydlí svého nepřítele, nebo ho dokonce zabije a nebudete se stačit divit. Týká se to přibližně stejnou měrou mužů i žen.
von.rammstein
3. prosince 2011 • 10:37
hlavně že už pan doktor neplácá o ekonomice.
placirkabodlo
3. prosince 2011 • 13:56
a kdo by mel, klaus? a hoschl vice mene neplacal o ekonomice, ale o tom, jestli je recko menecena zeme nebo neni. je treba si ujasnit, ze z hrusek udela jabkovici pouze velky maestro. jezis treba.
von.rammstein
3. prosince 2011 • 17:33
klaus je tak maximálně expert na kradení propisek
placirkabodlo
4. prosince 2011 • 13:05
i petilety harant krade tuzky civilizovaneji a profesionalneji. ale myslim, ze se ted klaus napriklad profiloval, spolecne s j.x.d., jako velky expert na kurovce (neprizpusobivy) a prirodu vubec (priroda je levicova, smitec). proste se priroda (lide) znici a je po problemu. vzdyt korupce, ktera nam tu buji nadherne, ji v pohode nahradi. ta prorusta snad uz i detskymi plenami. klaus - maminka korupce, to se mu bude krasne na nahrobku vyjimat a drobil, ktery byl jeho verny korupcni kun, mu ho jiste bude lestit rad.