Zprávy

Zpět na článek

Česko na talíři: sejdeme se v nemocnici

17 komentářů

enemabagjones
1. prosince 2011 • 22:05
o jídlo, ale o veškerou kulturu. Většina poslouchá totální brak, čumí na totální srágory v TV či v multiplexech, obdivuje nejnablblejší obrázky. A tvůrci všeho toho balastu se ještě poplácávají po ramenou, jací jsou mistři. Nevkus, mentální retardace, tupost - to tu vládne.
atreides
30. listopadu 2011 • 21:30
Červená Lhota Restaurant, po prohlídce zámku tento podnik raději obejděte, jistější ale je přeplavat rybník na druhou stranu. nejšílenější kulinářský zážitek v životě.
torinese
30. listopadu 2011 • 21:17
Stravuji se často po restauracích a je to utrpení. Stereotyp, nechutná jídla, nekvalitní suroviny. Problém je, že to není lepší ani v hospodách, které se tváří luxusně a mají taky luxusní ceny. Jak je možné, že se v Itálii nebo Řecku najíte fantasticky v každé vesnické hospůdce /tam možná i líp,nežli ve městě/ a u nás je to pořád taková trága?
atreides
30. listopadu 2011 • 21:06
Proberou se! ten pořad běží už pěkně dlouho. Ještě zapomněli napsat reportáž ze Sarajevské olympiády, tak jim to připomínám!
pehasko
30. listopadu 2011 • 14:03
to je tedy něco. Tam by se poblil nejen Pohlreich, tam jsem se poblil málem i já a to že jsem na leccos zvyklý. Manželka nejedla vůbec, já, protože jsem hlady umíral jsem si dal zvěřinový guláš, což byla moučná omáčka s krustou od minulého dne, tomu vévodila jedna (!) flaksa na vrchu, celé doplněné kytem, což byly svařené těstoviny do jednoho kusu, vše přihřáté v mikrovlnce. Už pohled odpuzovat. Manželčina moravského brabce představovaly tři betonové knedlíky (asi putovní) hrstička tepelně neupraveného zelí a dva kousíčky tlustého vepřového i s chlupy, opět decentně přihřáté v mikrovlnce. Já jsem myslel, že nám nesou zbytky pro psa, a on to byl prý oběd. A slečna co obsluhovala ještě povídala "...a co byste za ty prachy chtěli?" Každý z povedených blafů stál stovku. Měla mě odpudit už i prázdná restaurace (bylo poledne). Tak nazdar a dobrou chuť v Mělníku. Doporučuji.
samael
30. listopadu 2011 • 15:03
arogantní obsluha,studené a nechutné jídlo a vysoké ceny.
tritecky
30. listopadu 2011 • 21:06
zaplatil jste?
placirkabodlo
30. listopadu 2011 • 13:03
klaus raus
von.rammstein
30. listopadu 2011 • 21:13
sammy
30. listopadu 2011 • 12:59
Nějak jsem nepochopil, co chtěl autor říci. Zdá se mi, že jen zopakoval to, co neustále opakuje Pohlreich a článek nepřináší žádnou novou informaci či názor.
Nesouhlasím, že se české pohostinství téměř nezměnilo. Vnímám, že přibývá podniků, ze kterých musí mít Zdeněk radost. Jídelní lístky se tenčí, obloh ubývá a objevují se i informace o původu surovin a sezóní nabídky. Jediné, co se moc nemění, je kvalita obsluhy, která je částečně dána přezaměstnaností v tomto odvětví. Osobně si myslím, že tomuto pozitivnímu vývoji Zdeněk dost pomohl, navzdory neoriginálnímu a přízemnímu formátu jeho pořadu.