Zprávy

Zpět na článek

J.X.D. a Alex: Dva roky jsme spolu. Bez fyzického násilí, podání žádosti o rozvod a rozbíjení nádobí

8 komentářů

barrett
1. prosince 2011 • 14:49
vážně, když na ty články neustále nadáváte, tak proč se obtěžujete s tím je vůbec číst? Že vás to baví, takle si znepříjemňovat život.
pakosh
27. listopadu 2011 • 14:23
Sem napište váš vzkaz!
pavel1943
27. listopadu 2011 • 10:21
Jseš chudák a není mně to líto,ale čas je neuprosný feťáku a viagra není všemocná jako tvé scesné články J:X:???
karel79
26. listopadu 2011 • 10:18
Obrovská věc. Clé 2 roky bez rozvodu ! Že vás ( oba ) huba nebolí a( tobě JXD) péro nestojí ! Takové blbosti psát a očekávat zájem čtenářů !
oldwomen
26. listopadu 2011 • 16:58
Třeba jen titulkem řvou, aby překřičeli poslední tichou a chybějící větičku v souvětí:".......a bez dětí......"
lukreciab
25. listopadu 2011 • 22:03
Na titulek a ten sáááááhodlouhý článek o stavu soukromí: ne, nedlužíte (já nechápu, že jste takový hnidopych a předpokládáte, že to někdo bude číst, že to někoho zajímá, ale kdo chce kam..??!!). A tomu dole: no ty wo..e! To si jako myslíš - podobně - že TO někoho zajímá? 1. nejsi sám, tomu se věnuje kdekdo a 2. pokud o tom potřebuje někdo vědět víc, tak na to jsou asi lepší formy sdělení (knihy, videa - jánevímco..jsou lidi, kteří to mají vrozený víš, ty mamrde???), takže tyhle - také hnidopyšské výkřiky???? Že by vrána k vráně???
bezviagry
25. listopadu 2011 • 19:24
Potřebuje stále pan Doležal k dosažení erekce viagru?MUŽ CO FUNGUJE NA TABLETKU A JEŠTĚ MIZERNĚ!No hlavně že machrujou,však oni jim to v nebi spočítají,O'M shivaie namah!Nebo už dosahuje erekce,z přítomnosti něžného pohla­ví,něž­ností,­líbá­ní.jak je obvyklé?Oni se stavějí do pozice znalců sexu,ale že jsou ubozí nevědí?
Jsem mistr Tantrické lásky a mé tantrické bohyní Mgr et bc dis,může Alex pouze záviděl(NEVÍ CO JE TO NĚKOLIKA HODINOVÁ TANTRICKÁ SOULOŽ,KDE ŽENA,DOSAHUJE JEDEN ORGASMUS ZA DRUHÝM A MUŽ NESMÍ EJAKULOVAT,TO PAK JE NIRVÁNA,jelikož nevědí,
co jsou mystéria sexu a alchymie extáze.O'm mani padme hum(diamant v lotosu hum).
ODŽAS
pavel07
26. listopadu 2011 • 10:48
No ale ty máš evidetně taky nějakej problém, takže si s tim Doleželem podej ruku-on je na tom možná líp, stačí přestat hulit 5gramů denně, a do čtrnácti dní mu bude stát jako za mlada, ale ty to máš, mistře lásky, na dýl.