Komentáře

Zpět na článek

Případ Babiš: Samorostlý podnikatel nabízí dobrá i kuriózní řešení

13 komentářů

bumbovka
2. prosince 2011 • 18:53
se mi popletli babiš s babicou. ale k žrádlu neni ani jeden, co?
kkeennyy
26. listopadu 2011 • 07:35
Sem napište váš vzkaz!
svozilf
25. listopadu 2011 • 13:48
z politického spektra ztratili už vliv a tak se Babiš snaží se k nějakému vlivu v politice zase dostat.
Bez toho se ve velkém formátu "podnikat" nedá!
hansi1
25. listopadu 2011 • 10:24
Horší, nežli teď a ve vyhlídkách na rok 2012 to snad už být nemůže. Měli bychom zkusit vše, co může zlepšit chod státu a životní úroveň lidí. A hlavně odstranit tu zlodějskou bandu z ODS a TOP 09 v čele s "milovníkem české lůzy" Kalouskem.
whocares
26. listopadu 2011 • 13:35
Nikdo Babišovi bránit nebude, aby šel do voleb. Ale volit ho může jen debil, ktarý si nepamatuje šílený grossovský klientelismus, a komu nevadí komunisticky a STB-ácký Babišův background. Tam se nějaké mravnosti či férovosti nedočkáte.
Babiš jen opakuje předešlý úspěšný volební projekt VV .
vodraz
25. listopadu 2011 • 10:08
pane redaktore, měly pro mě jediný efekt - že mě na ty Babišovy texty, které jsem zatím neviděl, upozornily a že si je nejspíš najdu (protože jste na ně neráčil dát odkaz) a snad i přečtu.
Až budete příště chtít někoho o něčem přesvědčit, zkuste argumentovat. Nebo si alespoň pro začátek někde přečtěte, co to slovo znamená.
pehasko
25. listopadu 2011 • 08:01
bolševický čobolák, který rozkradl půl republiky (ale České) není mluvčím nikoho. Kecá kraviny, stejně jako Okamura, chce se zviditelnit a dosáhnout další zisky. Nepochybujte o tom, že kdyby šlo do tuhého, stáhne ocas mezi nohy a půjde hlídat svoje prachy. Jeho zlatá slova můžete slyšet v každé hospodě, na to bolševika a zloděje, navíc Slováka, nepotřebujeme. Stačí jejich herci a zpěváci, kteří pozabíjejí půlku republiky. Do svého "štátu" o který tolik bojovali se jim nějak nechce a tak se natáhnou do Prahy.
Palopetro
25. listopadu 2011 • 09:17
A proč tedy nadáváte redaktorovi ***? .
pehasko
25. listopadu 2011 • 09:33
Pokud to nechápene, pane chytrolíne, přečtěte si poslední slovo vašeho ctěného vzkazu pro mne.
oldboss
25. listopadu 2011 • 07:59
Bláboly novinářů o Babišovi mi místy přijdou směšné - za každou cenu ho nějakým způsobem shodit, znevážit, vysvětlit těm blbým lidem (té lůze) že to co říká Babiš nejde udělat(uvažuje jako středoškolák). Jenomže většina lidí, kteří plavou v této politické žumpě ČR se chytnou toho stébla které Babiš nabízí, protože se už začínáme potápět. A je mi daleko milejší poslouchat Babišův slovník, který jeho odpůrci kritizují a kde on nazývá věci pravými jmény, než "korektní" slovník našich politiků, kteří jsou schopni mluvit hodiny a přitom nic neříct - maximálně blábol jak už je všechno fajn a na druhý den vyleze nový "kostlivec" ze skříně ( a to nám ho musí ještě vystrčit Švýcaři ). Je to tady opravdu k zblití. Nechte Babiše ať se ukáže. Dává do toho svoje peníze, nic od vás nechce. Vlastně chce - nepotápějte nás. Bojíte se o koryta, proto máte z Babiše nabobtnalé hlavy a to je dobře. Fandím mu