Zprávy

Zpět na článek

ANKETA: Máme zakázat kouření v restauracích?

167 komentářů

mrclnvtn
18. prosince 2011 • 15:16
vy jste úplně OT. Zde probíhá diskuze o chystaném zákonu. Kromě toho jste přehléd že jsem nepopsal techniku eleminace a samozřejmě saháte hned po vysvětlení, které je vám nejbižší.
A to násilná cesta. Dejte se do kupy, vyražte na dovolenou, zhlubake se nadechněte a řekněte si "bože co já jsem to byl za idiota". Potom udělejte tlustou čáru a začněte se chovat jako člověk.
kkk999
18. prosince 2011 • 15:36
Je to se mnou přesně naopak, vy zfetovaný debile, už ty drogy neberte, nejste pak schopen pochopit psaný text. Jak jsem jasně napsal, já nikdy neútočím jako první, ale pokud někdo napadne mě, musí počítat s tím, že moje odpověď je rázná a rychlá, se zfetovanými darebáky Vašeho ražení si umím rychle a důrazně poradit. Dávejte si veliký pozor, abych si vás nezjistil a nezačal s Vámi jednat trochu jinak!!! Tak, jak se s takovou špinavou vší jak jste vy asi jednat musí!!!
mrclnvtn
18. prosince 2011 • 15:55
Už se těším budete další kdo si myslel a odešel s brekem. Zařadíte se mezi plešaté stoupence dělnické strany, kteří to zkusili a nepořídili. Nevím co to melete o drogách, jste stejně mimo jako vaše příspěvky. docházejí vám argumenty tak saháte po násílí.
Nezapomeňte na rčení "kdo seje vítr, sklidí bouři".
Zákonu o zákazu kouření v restauracích říkám NE.
Držte se tématu, nebo se vraťte k Honzíkově cestě.
kkk999
18. prosince 2011 • 16:04
Zákazu kouření všude, kde se potkávají nekuřáci s kuřáky, říkám ANO!!! Takový zákon už tu dávno měl být!!! Táhněte kouřit domů a neotravujte už slušné lidi svým smradem, prasáci!!! Vy zpitomělý hňupe, kdopak tu první začal násilím vyhrožovat? Pro lidi jako jste vy, chybí ve zvířetníku jedno znamení, a to znamení osla.
mrclnvtn
18. prosince 2011 • 10:26
jak pěkně jste si odpověděl. Dosavadní nařízení mluví o povinnosti oddělit kuřácký prostor od nekuřáckého. Tím pádem já, jako kuřák neomezuji vás, protože jsem v jiné místnosti, pokud vy ale jako neustálý kverulant, lezete do prostoru pro kuřáky, je to vaše chyba.
Vemte si ten váš obušek, běžte a řežte kuřáky hlava nehlava, uvidíme komu dá zákon za pravdu.
Btw. Z vaší obliby pro tento donucovací nástroj je asi všem jasné s kým máme tu čest.
Vaše první odpověď mně rozčílila, ta poslední pobavila. Vy jste takový ten zábavný typ kverulanta, pořiďte si nějakou show a vydělávejte na své omezenosti. Lidé se vám budou smát a možná vám za to i nějakou tu kačku hodí.
Tuto odpověď si raději přečtěte vícekrát ať pochopíte o co v ní jde, hlavně v prvních větách.
Nerad bych aby jste zbytečně opět odpovídal, tak že si budete dělat do vlastních úst.
kkk999
18. prosince 2011 • 15:02
Vy zfetované namyšlené a tupé hovádko, kdopak mi to tady vyhrožoval, že mě eliminuje za společnosti? Kdopak mě tu začal urážet? Kdyby oslům svítiliy oči, tak je nad Vámi víc světla než v Las Vegas!!! Nikoho nenapadám bez příčiny, ale pokud někdo napadne mě, musí počítat s tím, že toho bude litovat. Vám asi nic neříká:
§ 29
Nutná obrana
(1) Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací přímo hrozící nebo trvající útok na zájem chráněný trestním zákonem, není trestným činem.
(2) Nejde o nutnou obranu, byla-li obrana zcela zjevně nepřiměřená způsobu útoku.
Na své omezenosti a neznalosti právních skutečností můžete vydělávat spíše Vy, každý věci jen trochu znalý člověk, se vám konkretně vysměje, vy šašku zpitomělý. Z vašich příspěvků si každý soudný a zdravý rozum používající člověk udělá úsudek, CO VY JSTE ZAč!!!
Doufám, že brzo už i nás budou uvedeny do praxe a nekompromisně vyžadovány zákony, které v CIVILIZOVANÉ Evropě již dávno platí!!! Tuto odpověď si raději přečtěte vícekrát ať pochopíte o co v ní jde, nerad bych, abyste zbytečně opět odpovídal.
mrclnvtn
15. prosince 2011 • 13:08
Budu vás titulovat pane křupane ať si říkáte jak chcete. Nevážený pane, za to jak moc souhlasí vyspělejší společnost se zákony, které jejich vláda odsouhlasila, mluví počet a síla demonstrací, které můžete vidět každý den v TV novinách. On je totiž rozdíl zákon odsouhlasit a přiživit se tak na jednoduchosti populismu a zákon udržet při životě.
Já osobně kouřím elektronickou cigaretu, takže žádnou rakovinu plic ani nic podobného nedostanu, aspoň ne z cigaret. Jenže vysvětlit vám co to vlastně je bude asi stejně složité jako naučit blba Deklaraci práv a svobod.
Vy jste prostě extrémní *** a jako takový nebezpečný element ve společnosti. Doufám, že se setkáme a budu mít tu čest vás eliminovat a zasloužit se tak o vyčištění tohoto státu od takových špín jakou jste.
Jste přesně ten typ, který zakazoval před revolucí dlouhé vlasy, rockovou muziku a vůbec všechno co neodpovídalo normám, úplně vás vidím.
Zřejmě máte nějaký obrovský mindrák a tak se musíte stále po někom vozit.
Kdo příjde příště? Majitelé automobilů? Protože vy žádný nemáte a odmítáte dýchat exhalace.
Vyznavači zabijaček? Protože nejíte tučné a odmítáte přispívat na operace infaktu myokardu.
Víte vůbec kolik zaplatí kuřáci na spotřební daňi a umíte si představit o kolik by se zvýšilo zdravotní pojištění, kdyby kuřáci nebyli.
Nevážený pablbe, možná dělám chyby v pravopise ale vy nespočítáte ani 1+1
kkk999
16. prosince 2011 • 17:48
Titulujte si mě, jak chcete, vyhrabaný pitomec jako jste vy, mě nemůže urazit, nakonec, každý soudný člověk si už z vašeho příspěvku sám udělá vlastní úsudek, kdo má zdravý rozum a kdo ne. Víte, vy troubo, kolik nemocí způsobuje kouření cigaret? Víte, vy troubo zpitomělá, kolik stojí léčení nemocí, které vznikly v přímé příčinné souvislosti s kouřením cigaret? Máte vůbec ponětí o tom, jaká je hodnota zbytečně a předčasně zmařeného lidského života? Vy tak vykládejte něco o špínách, vy vykládejte něco o Deklaraci práv a svobod...vy ***e vypatlaný, z vás mám tak málo strachu, jak z předloňského sněhu, na takové blbečky jak jste vy, skvěle účinkuje takový roztomilý černý nástroj asi 40cm dlouhý, který je z gumy či z čeho...po jeho použití se z vlků najednou stávají hodní beránci...
Listina práv a svobod:
Svobodu projevu a právo vyhledávat a šířit informace lze omezit zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu práv a svobod druhých, bezpečnost státu, veřejnou bezpečnost, ochranu veřejného zdraví a mravnosti.
Znáte i tuto část listiny práv a svobod? Vy nemáte jen práva, máte i povinnosti!!! Ale na to jaksi zapomínáte!!! Vaše právo končí tam, kde moje právo začíná!!!
mrclnvtn
13. prosince 2011 • 10:15
Já vůbec nechápu jak někoho může napadnout vůbec předložit tak nesmyslný zákon, který je od prvního slova v rozporu se samotnou ústavou, která nám má zaručit svobodu a nedotknutelnost osobního vlastnictvý.
Modelová situace.
Někdo dře deset let v pronajmuté restauraci aby si mohl pořídit vlastní, po letech se mu podaří uskutečnit svůj sen a najednou příjde úředník a začne ho omezovat v jeho vlastním domě.
Základ svobodné společnosti s tržní ekonomikou je přeci v tom, že si lidé mohou vybrat.
Tam se kouří tak tam nejdu, protože sebou mám děti, ale večer až půjdu na pivko tak tam zajdu.
Nebo tam nepůjdu vůbec, protože nekouřím a radši zvolím restauraci kde se nekouří.
Pochopil bych nařizení o limitech čistoty vzduchu v restauracích, ale takovéto zákazy nebo dokonce vyvlastňování a podobná zvěrstva čpící jakoukoliv totalitou nesnáším, neuznávám a věřím, že lidé kteří takové zákony chtějí vůbec nechápou pojem svobodná společnost, nejraději by chtěli aby se všichni chovali a vypadali jako oni sami. Prostě problém degradace svobody, která tu stále je, nezbývá jen doufat že, tento trend vymře společně se zastánci tajné policie, silného státu jenž rozhoduje za lidi, srpu a kladiva či hákového kříže.
kkk999
15. prosince 2011 • 00:28
Vy sobecký, bezohledný troubo, ve společnostech, které jsou daleko a daleko před námi, jsou zákony daleko přísnější než u nás a nikdo tam nepochybuje o tom, že to je svobodná společnost. Nikdo tam o platném zákonu nepolemizuje, ale prostě ho RESPEKTUJE!!! Jen tady u nás si někteří myslí, že demokracie znamená, že si může dovolit kdekdo cokoliv, bez ohledu na platné zákony, bez ohledu na ostatní lidi. Vy hloupý troubo, naučte se raději česky, než někam něco zase budete psát. Kdo porušuje platné zákony, je u nás některými hlupáky považován téměř za hrdinu....nezbývá jen doufat, že hlupáci jako jste vy, brzo vymřou...
Každého, kdo se tu zastává kouření, a toto svinstvo obhajuje, bych poslal na měsíční povinnou praxi jako ošetřovatele na plicní nebo onkologické oddělení některé FN, aby na vlastní oči viděl, kam to dojít může a často také dojde, aby si včas dokázal představit, jaká hrůza ho může a často i bude čekat...asi by rychle svoje telecí názory změnil...