Zprávy

Zpět na článek

Muži potřebují mít partu kamarádů. Se ženami se o některých věcech mluvit nedá

4 komentářů

placirkabodlo
24. listopadu 2011 • 09:24
"Všechno můžete nahradit lidskou prací, ale je to mnohem pracnější a složitější," řekl Aktuálně.cz Stráský. Upozornil, že chemické postřiky používal i jeho předchůdce František Krejčí, kterého jmenoval tehdejší ministr Martin Bursík.

Kdo škodí Šumavě víc: kůrovec, nebo politici?:

FotogalerieKdo škodí Šumavě víc? Kůrovec či politici?
Šumavské lesyŠumavské lesyŠumavské lesyŠumavské lesyŠumavské lesy

další fotografie »


Hnutí Duha ve správních řízeních napadalo i používání chemie Krejčího. Ten nakonec před svou rezignací sliboval, že s postřiky úplně skončí.

"Nesouhlasíme s používáním biocidů ani v hospodářských lesích. Jejich používání v národním parku považujeme za nesmyslné a v minulosti udělené výjimky za ostudu Národního parku Šumava," řekl Bláha.


o zenykraaasnee o zeny mee bunga bunga sumava.
... ale jezka v kleci holka nevytahne, to je jasne. ale muze na neho ustrykovat deecku.
lukreciab
22. listopadu 2011 • 21:42
Kdysi - opravdu dávno - byl matriarchát: muži byli přesně tím, co od své přirozenosti jsou (shoduje se s tímto článkem) a ženy to moudře tolerovali, řídili společnost s lehkostí a ke vší spokojenosti. Muži byli na těžkou práci, lov, ploditelé dětí... A všichni věděli, že to tak je ok. V dnešní době bych jim ještě přičetla technické dovednosti, vynálezy atd.-kdo si hraje nezlobí. Ale obecně platné současné principy způsobili to, nač si zde ztěžujete: postavili muže do role (napřed) ochránce (chlapi nebrečí), živitele rodiny (jinak zhrzená pýcha, ego..) a byť má žena lepší organizační schopnosti,intuici, atd., tak jste-s vlastnostmi, které do Vás vštípili (i ženy, zkrátka rodiče ve smyslu "někam to dotáhnout") se svou ješitností a nadutým egem (viz. obecné postavení muže ve světě, v politice, řízení,....) tam, kde jste. Kdo chce kam... Tak hodně klubů a knížek a la "ženy jsou z Venuše a muži z Marsu". Asi jen STRACH dokáže udělat ze vztahů (obecně) takovou paseku. A "výchova": to se dělá, to ne, to je blbý, to bude trapný.. Je asi dost těžký BÝT SÁM SEBOU (a žít mezi lidmi, kteří to nevědí a zakládají si kluby..). Dnes jsem byla na veletrhu, chtěla jsem s jedním člověkem-mužem-něco probrat. Jak se blížil, tvářil se tak vyděšeně,že jsem se musela kousnout do jazyku, abych neřekla "nebojte, já nejsem z berňáku". Příště bych mu mohla dát vizitku do nějakého takového klubu, co...
sendyman
23. listopadu 2011 • 15:11
No, jsem dost sebekritickej, tak nemůžu tak docela nesouhlasit (výhrady bych měl), ale ta "íčka", to je teda děs, fakt...
oldboy
22. listopadu 2011 • 10:41
Banda buzíků.