Komentáře
Zakleknutí na firmu FAU směřuje k debaklu. Babiš a Schillerová se z odpovědnosti nevyvlečou
6 komentářů
J. Slavicek
1
Firma FAU má velké štěstí,že ji zbyly prostředky a síla dovést tuto kauzu do konce. Strašně moc jí držím palce,aby se to vše povedlo. Přeji aby vysoudila veliké odškodnění, všechny peníze, které by za ta léta vydělala. Bohužel to zaplatí občané ČR a darebáci, kteří za to mohou a tuto škodu způsobili se žádného postihu nedočkají...... Chtěl bych znát počet společností, které tímto způsobem skončili a přišli o veškerý majetek, protože už jim naše šlechta nenechala peníze na účinnou obranu. Je to zmar,který se jen prohlubuje s každým dalším dnem ,kdy státní správa se chová jako nedotknutelná aristokracie a bude bohužel hůř a hůř
Proč ti novinářští nádeníci Reflexu stále cítí potřebu dělit se s čtenáři o své vlhké protibabišovské sny ?😎
Uvidíte, že se z toho Babiš vyvleče docela snadno. Ku příkladu prostě hodí odpovědnost na nějakého úředníka, který se mu znelíbil a ze kterého udělá zosnovatele celé té záležitosti.
A Babišovi voliči to slupnou jako malinu - jednak proto, že je jim to jedno a také proto, že pro stoupence ANO Babiš představuje jakési božstvo, takže mu uvěří naprosto cokoliv jim nakuká. Stačí, když v těch svých pravidelných kázáních prohlásí "Všeci lžou, enem já vám říkám pravdu! Tak vertě enem mě!"
A Babišovi voliči to slupnou jako malinu - jednak proto, že je jim to jedno a také proto, že pro stoupence ANO Babiš představuje jakési božstvo, takže mu uvěří naprosto cokoliv jim nakuká. Stačí, když v těch svých pravidelných kázáních prohlásí "Všeci lžou, enem já vám říkám pravdu! Tak vertě enem mě!"
Napíši slušně svůj názor, nějaký udavač z ANO to nahlásí, jsem smazán. Maže to pochopitelně automat, ne nějaký moderátor. Neboli nebaví mě nějak psát názor na tohle, stejně to bude smazáno...
@Uživatel_5700993 Nechám ten systém prověřit. Také se mě se někdy stává, že je mi odepřen jako autorovi přístup do diskuse, což považuji za neudržitelnou drzost místní babišovsko-rusácké lůzy.