Komentáře

Zpět na článek

Skandální chování Irska při fotbale s Izraelem ukazuje, že Irové nenávidí Židy a podporují antisemitismus

6 komentářů

ALOIS ŽILKA
Celý demokratický svět by měl odsoudit židy za jejich vraždění obyvatel okolních zemí.Jak dlouho ještě bude EU ke zrůdnému chování židů mlčet ?
Pavel Maleček
Ukázka toho jak Irsko propadlo demokracii destrujícímu neomarx-progresivismu. Který nakonec rozloží samotné Irsko a to tak zas součástí Británie stane.
Jarda Bloudil
@ALOIS ŽILKA Tak dlouho dokud to lidi budou trpet.👌
Ondra Petr
Dobrý den
Autor je zřejmě ..... .
Víte, články podporující Izrael jsou in. Jen se Izraele doitknete negativně, jste antisemita. Také mám ty zkušenosti, kdy jsem se Izraele trochu dotknul, již jsem byl zablokován.
Je třeba zapomenout na Bibli, to je to proklletí, které Izrael chrání. A když k tomu ,připočtete neustále zdůrazňovaný holokaust, tak jim projde vše.
Bible je jen sbírka starých pověstí, které se nestaly tak jak jsou popisovány. Bohužel díky církvi, nám byla vtlučena do hlavy a dal nám ochranářský komplex.
Uvědomte si skutečný cíl invaze do Palestiny. Izrael zvyšuje piočet obyvatel a potřebuje území. A Palestinu nikdo nechráni. A ten teroristický útok před lety, je dobrá záminka. Takže je docea možné, opakuji možném, že o tom útoku Miossad věděl, ale nechal ho proběhnout, aby byl dùvod invaze do Palestiny. Tak nějak nevěřím. Př8 schpnostech Mossadu, že by o tom nevěděl.
A teď asi budu zablokován.
jir-ka
@ALOIS ŽILKA No nedávno k podobným vyjádřením byl jsem upozorněn že bych se neměl k takovým hloupým názorům vyjadřovat . Takže se zdržuji komentáře je to zbytečné a marné . 🤣
Tomas Urban
Irští trapáci, neměli je vůbec pustit do zápasu