Komentáře
Ruská sabotáž v hostivařském depu, škrty v BIS a pročeské blouznění poslankyně ANO Jermanové
14 komentářů
Uživatel_5700993
5
V tuposti Jermanová je na bedně. 1. Berenika Peštová, 2, Vildumetzová a 3. Jermanová. Ale neusnout na vavřínech. Schillerová a Juchelke se dotahují!!!!
Přejít do diskuze
Na mesici objevili obrovsky krater,ktery je videt i ze zeme.Zeby sabotaz z Ruska?.To uz neni ani k placi ani k smichu ale na pr....bu.
@Vladimír Šťastný To prisli noticky z Ukrajiny od Zeleneho.Tam se nemuzou dockat 3.sv.jak nas tam vsechny vtahnout.
Nejvetsi zajem ma UA Zelenej.Stale dokola,UA dela sabotaze atd.pak rekne to Putin a zeme EU aniz by nad tim premysleli tak jak ovce opakuji Zeleneho.To uz tu bylo ze sabotaze dela UA,ale dokud je nepritlacis tak zaprou i vlastni matku.
Takže Alfonzo přijede z druhé strany zeměkoule aby v Praze zapálil autobus a vehnal tak českou společnost do chaosu a nejistoty? Kterej blbec BISce ty konspirační příběhy vymýšlí?
Už od doby, kdy údajně Čuk a Gek vyhodili do povětří Vrbětice a to hned dvakrát, jsou tyhle pohádky k smíchu. Gen.čuč. Koudelka jim ale věří, stejně tak prosťáčci, kteří v mainstreamu hltají každé slovo.
Tak jen dál. Je to lepší než české filmové veselohry. Člověk se totiž opravdu od plic zasměje.
Už od doby, kdy údajně Čuk a Gek vyhodili do povětří Vrbětice a to hned dvakrát, jsou tyhle pohádky k smíchu. Gen.čuč. Koudelka jim ale věří, stejně tak prosťáčci, kteří v mainstreamu hltají každé slovo.
Tak jen dál. Je to lepší než české filmové veselohry. Člověk se totiž opravdu od plic zasměje.
Ozbrojené síly a tajné služby jsou apolitické ,tak proč by směřovaly na západ ,proto nejsou a nesmí být členové politickych stran
To je zajímavé, jak se pod každým článkem o ruských teroristech vyrojí štastní bloudilové, aby nám hloupým ovcím vysvětlili skutečný světový řád, který oni od svých umatlaných klávesnic dokonale odhalili a demaskovali, aniž potřebovali vstát ze židle. bravo.
Tento informační text, mlčení ČT k témuž tématu a zpráva o Chudárkově odměně za 1. pol. 2026 jsou vzájemně provázané. ČT už ztratila nezávislost. Chudárek jde na ruku radním. Nastal nejvyšší čas, Mikuláši!
Protistátní akce Babišového komanda se prozrazuje tím, že na závažné akce jako výměna BIS Státní media a pod reagují tím, "že se nic neděje"
@Vladimír Šťastný Čtěte,čtěte a vnímejte informace. Znovu a znovu, až se vám to v té hlavě srovná. Píše se tam i o jiných rozvědkách.
@Jarda Bloudil I ty mudrlante. Přesně obeznámený se situací. Hlavně že máš na vše názor. J.Bloudil - renesanční člověk....
@Vladimír Šťastný Jsem z tebe dost nešťastny, ty inteligente...to jistě nemyslíš vážně, ty trumpeto....🤣🤣🤣
Přijít o peníze v důsledku podvodu může být nesmírně bolestivá zkušenost. Když jsem přišel o své úspory, cítil jsem frustraci a zklamání a nevěděl jsem, jak dál postupovat. Rozhodl jsem se vyhledat odbornou pomoc a kontaktoval jsem Trustwave.Cyberdefense@gmail com, abych svou situaci probral. Vyslechli mé obavy a vysvětlili mi, jaké jsou možnosti získání peněz zpět. Jejich podpora mi pomohla získat zpět nejen finance, ale i sebedůvěru a naději. Pokud jste se stali obětí finančního podvodu, zvažte ještě předtím, než to vzdáte, využití služeb profesionálů z Trustwave Cyberdefense.