Komentáře
Ruská sabotáž v hostivařském depu, škrty v BIS a pročeské blouznění poslankyně ANO Jermanové
14 komentářů
Samuel Beckett
1
To je zajímavé, jak se pod každým článkem o ruských teroristech vyrojí štastní bloudilové, aby nám hloupým ovcím vysvětlili skutečný světový řád, který oni od svých umatlaných klávesnic dokonale odhalili a demaskovali, aniž potřebovali vstát ze židle. bravo.
Protistátní akce Babišového komanda se prozrazuje tím, že na závažné akce jako výměna BIS Státní media a pod reagují tím, "že se nic neděje"
Nejvetsi zajem ma UA Zelenej.Stale dokola,UA dela sabotaze atd.pak rekne to Putin a zeme EU aniz by nad tim premysleli tak jak ovce opakuji Zeleneho.To uz tu bylo ze sabotaze dela UA,ale dokud je nepritlacis tak zaprou i vlastni matku.
Tento informační text, mlčení ČT k témuž tématu a zpráva o Chudárkově odměně za 1. pol. 2026 jsou vzájemně provázané. ČT už ztratila nezávislost. Chudárek jde na ruku radním. Nastal nejvyšší čas, Mikuláši!
Takže Alfonzo přijede z druhé strany zeměkoule aby v Praze zapálil autobus a vehnal tak českou společnost do chaosu a nejistoty? Kterej blbec BISce ty konspirační příběhy vymýšlí?
Už od doby, kdy údajně Čuk a Gek vyhodili do povětří Vrbětice a to hned dvakrát, jsou tyhle pohádky k smíchu. Gen.čuč. Koudelka jim ale věří, stejně tak prosťáčci, kteří v mainstreamu hltají každé slovo.
Tak jen dál. Je to lepší než české filmové veselohry. Člověk se totiž opravdu od plic zasměje.
Už od doby, kdy údajně Čuk a Gek vyhodili do povětří Vrbětice a to hned dvakrát, jsou tyhle pohádky k smíchu. Gen.čuč. Koudelka jim ale věří, stejně tak prosťáčci, kteří v mainstreamu hltají každé slovo.
Tak jen dál. Je to lepší než české filmové veselohry. Člověk se totiž opravdu od plic zasměje.
@Vladimír Šťastný Jsem z tebe dost nešťastny, ty inteligente...to jistě nemyslíš vážně, ty trumpeto....🤣🤣🤣
@Vladimír Šťastný To prisli noticky z Ukrajiny od Zeleneho.Tam se nemuzou dockat 3.sv.jak nas tam vsechny vtahnout.
Na mesici objevili obrovsky krater,ktery je videt i ze zeme.Zeby sabotaz z Ruska?.To uz neni ani k placi ani k smichu ale na pr....bu.
Ozbrojené síly a tajné služby jsou apolitické ,tak proč by směřovaly na západ ,proto nejsou a nesmí být členové politickych stran
V tuposti Jermanová je na bedně. 1. Berenika Peštová, 2, Vildumetzová a 3. Jermanová. Ale neusnout na vavřínech. Schillerová a Juchelke se dotahují!!!!
Přijít o peníze v důsledku podvodu může být nesmírně bolestivá zkušenost. Když jsem přišel o své úspory, cítil jsem frustraci a zklamání a nevěděl jsem, jak dál postupovat. Rozhodl jsem se vyhledat odbornou pomoc a kontaktoval jsem Trustwave.Cyberdefense@gmail com, abych svou situaci probral. Vyslechli mé obavy a vysvětlili mi, jaké jsou možnosti získání peněz zpět. Jejich podpora mi pomohla získat zpět nejen finance, ale i sebedůvěru a naději. Pokud jste se stali obětí finančního podvodu, zvažte ještě předtím, než to vzdáte, využití služeb profesionálů z Trustwave Cyberdefense.