Komentáře
Jiří Basler
1
@Jude Lucy Ha, ha
Přejít do diskuze
Pokud chtějí Motoristé přežít, musí shodit Babišovu vládu. Macinka vlezl už dosti dost hluboko do Babišova rekta a to bude jeho konec.
To je zase novinářská logika🤣 když Green Deal zdražuje dopravu a evropská politika žene další náklady na silnice, je to zelená transformace. Když pak vláda chce omezit přetížení silnic a přimět těžkou nákladní dopravu platit víc, najednou je to útok na autodopravce a zdražování pro spotřebitele.
Trump nic nezpackal jak je tvrzení naopak si pomohl., viz článek v Reflexu od Jefima. podpora porodnosti je v Maďarsku, Polsku obrovská včetně daňových úlev, to není populismus ,ale otázka přežití národa , tak proč ne u nás ,že. To autor nedomyslel, děkuji koblihu nechci
Stát se obětí podvodu vyvolává pocit bezmoci, zejména když přijdete o peníze, na které jste tvrdě pracovali a které jste si našetřili. Sám jsem tuto bolestnou zkušenost prožil a nevěděl jsem, na koho se obrátit. Nakonec jsem kontaktoval Trustwave.Cyberdefense@gmail com; pečlivě posoudili mou situaci a provedli mě celým procesem získání peněz zpět. Jejich podpora mi dodala naději. Díky nim se mi podařilo získat zpět celou ztracenou částku, a to během pouhých dvou dnů. Pokud jste se stali obětí podvodu, neztrácejte naději – vyhledejte odbornou pomoc u Trustwave Cyberdefense.