Komentáře

Zpět na článek

Trapas České televize: Seriál Na tělo měl být její výkladní skříní podzimu, je to ale nevtipná slátanina

6 komentářů

Zbyněk Polák
I Fellini neměl jen "Oscarovky", ale proč to hned strhat? Já myslím, že je na tom sice vidět, že to nemělo dostatečný rozpočet, určitě to není taková nesrozumitelná vata jak o tom píšete. Nebo Vám také občas něco nedochází, ale to už by byla na vaší straně.
Polák Zbyněk
kovv
Sandokana letos naopak kvituji. Je to klasika a ta k ČT patří. Navíc před 40 roky si polovina z nás ve věku 5 až 13 hrála venku na Sandokana a Mariannu a ta druhá na Robina z Loxley a Marion. Pro dnešní čtyřicátníky a padesátníky jsou to seriály mládí.
Jiří Bubeníček
Pan Buchert se nezapře sice obezřetně ,ale ,jak v politice ,tak logicky Hřebejk a Čt je u něho na indexu ( Klausovec ,viděl jsem jeden díl ,ale divám sport nelze dívat na všechno! Zeptám se pana Bucherta a co pořady na komerčních Tv jakou kvalitu mimořadnou nabizejí komentujete? Vím odpovite ,jako zde ti naivní někteří diskutující jedou za své ,ale kdeže ,jsou zavislí na reklamě našich firem potažmo miliardářů ,kteří z pozadí řídí politiku! A vy divaci nakupujete z reklamy cokoliv a ANO ,zaplatite tu reklamu v ceně reklamovaného produktu! Tak prosté to je! Závěrem mame XXL kanalů můžeme si vybraŤ i přesto tvrdím pane Bucherte dobře ,že Čt je a těch 200 kč nemáťe?
janzo
Mluvíte mi z duše,díky.Takovou slátaninu by nespravil ani trojnásobný rozpočet.Bohužel zmizela profese dramaturga.
Sandokana jsem nesnášel už před 40 ? lety.A desítky kriminálních seriálů,jeden jako druhý,škoda času.Zmizely kvalitní doku­menty(­Klusák­,Remun­da).Je mi líto,ale škoda peněz.
Anton Augustin
@Zbyněk Polák
Fellini tvořil za své v kapitalismu, ne jako ČT za nucené všeobecné poplatky, dědictví to po komunistech.
Anton Augustin
Herecké obsazení ukázalo, že to bude zase drahá konina, s článkem lze jen souhlasit. 👍