Zprávy

Zpět na článek

Druhý nejvyšší deficit v historii: Rozpočet na příští rok má mít schodek 389 miliard korun

11 komentářů

Jarda Bloudil
No po Fialousovi a petikolce to bude velmi dlouho trvat nez se to da do poradku.Tedy jestli to po nich jeste vubec pujde.Po nich dluhy budou splacet jeste nase praprapravnoucata a jeste jejich deti.Sice jsem ANO nevolil,ale drzi se skvele a maji velmi dobre naslapnuto.Tak to snad nepokazi.
Miroslav Kašpar
Inu, Dlužena dostála svému "jménu"
Vladimír Šťastný
Už jsem to psal pod jiným článkem, napíšu to zase. Počítejte zajíce až po honu.
Po minulé vládě tady zůstal pěkný rekord -1200 miliard kč za její volební období + nějaké nedofinancované miliardy (téměř sto) zametených pod koberec. Pokud tuto částku tato vláda přehodí, pak jí oprávněně kritizujme, dříve to jsou jen blbé kecy. Myslím, že systémově má tato vláda našlápnuto mnohem lépe, než ta Fialova.
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor­/Babi­sovi-to-zacina-fungovat-Energie-jaka-tu-nebyla-Analyza-Davida-Martinka-796132
Jarda Bloudil
@Vladimír Šťastný 👍
Katan Katan
Pro tuto vládu by měl platit paragraf vlastizrady § 309.
Jarda Bloudil
@Katan Katan A jaky tedy potom by mel platit paragraf Pro Fialu a spol,jdyz zradili cechy,a stali se Ukrajinskymi noshledi.Asi rovnou zastrelit.
Pavel Nyklíček
Za každou půjčenou miliardu budeme.platit úroky 50 000 000 každý rok !
Druhý nejvyšší deficit v historii zasekla žena, která drží vítězný vavřín i u toho nejvyššího deficitu a ten byl 419 mld.
Aleno jsi šilená, stejně jako ten tvůj zahnědlý starý blázen, kterému z těchto dluhů budeme ještě proplácet miliardy pro jeho firmé🙏 bo Unie to neproplatí, bo nemá hnědka nárok.
Když Kocourkov, tak pořádný!
Uživatel_5700993
@Pavel Nyklíček
heslo této vlády je: když do pekla, tak v pořádným kočáře,,, Nezastaví je nic, snad jedině ulice. A já jsem připraven. Ulice smetla bolševiky, smeteme i tuhle sebranku. Bureš se ulice bojí...
Jaroslav Lindner
Do konce této vlády budou ještě další dva rozpočty, které mohou rekord překonat.
Katan Katan
@Jaroslav Lindner - omluvte češtinu: vláda se rozhodla nespokojit se s malými díry.
Uživatel_5700993
Nacherovi se asi z toho zasekl Dvojí metr. Udělat v době konjuktury,. při minimální nezaměstnanosti (vyšší inkaso daní a odvodů) sekeru 400+cca 200 mld. je šílenost. Zkratka do Řecka. Ale my nemáme euro, takže se na nás každý vykašle. Prodá se ČEZ, letiště, Lesy ČR. Okamžik, kdy se prodá i Karlštejn. se přiblížil.