Historie

Zpět na článek

Kreml a jeho „bratrské pomoci“: Brežněv chtěl v roce 1968 poslušný stát, Putin chce Ukrajinu vymazat

18 komentářů

Jarda Bloudil
A sranda je ze po cca35l.sedi na hrade to co tam sedi a schvaluje okupaci ceskeho naroda v 68r.On se stejne Pavek provari sam.
Jarda Bloudil
@torstt Presne tak.Ale to kavarnici a liptardi neradi slysi.Oni si zijou ve svy bubline kde EU je nejuzasnejsi spolecenstvi,ze nevidi ze se vsichni ritime i s nima do zahuby.👍
torstt
Je 21.8., libtardská meeédia opět přispěchali se svou dávkou 50x vyvařené propagandy.
SSSR si v roce ´68 jen hlídal svůj pašalík, který dostal v Teheránu a Jaltě ´45 od svých tehdejších západních spojenců, kteří se tímto za nás postavili se stejnou rozhodností, jako r. ´38. A místní pražskokavárenští prosťáčci si mysleli, že se jich Brežnev zalekne. Nezalek se v ´56. v Maďarsku, nezalek se ani u nás. Ó jaká potupa! Pláčete na špatném hrobě. Prodali nás jednou, dvakrát a prodají nás zas, i když jim dáme 2%, 3,5%, 5%...
Jarda Bloudil
Kecy typu Putin chce Ukrajinu vymazat.Kdyby opravdu chtel jako ze nechce udelal to uz davno.Prostredky a silu na to ma
Jarda Bloudil
@Michal Bednárek Presne tupy a jednoduchy ruskoukrajinsky narod.
Jiří Červený
@Michal Bednárek No, to tak je. Oni si u stakanu hrají na velké slovanské kamarády, jenže pak přijde nezbytná věta: ty uvažáješ miňá a hned na to výčitky, jací jsme oškliví (cenzor nepobral původní výraz), že jsme nevděční, protože nás v roce 68 osvobodili a pak nás celé roky živili. Největší čeští milovníci Ruska jsou ti, co tam nikdy nežili.
zdenek2
@Michal Bednárek Protože takhle přesně jim byl ten vpád k nám zdůvodněn. Co je na tom tak nepochopitelného? Tupí jsme i my, když věříme v tomhle případě na nějaké přepadení s tím, že o tom naše stranické vládní špičky netušily. Oni to soudruzi věděli moc dobře, co přijde.
torstt
@Michal Bednárek - argumentační gigant !
Michal Bednárek
@torstt
To je blábol. Běž se léčit. Nebo zrovna odtáhni do Ruska, pokud odtamtud zrovna nepíšeš.
torstt
@Michal Bednárek : Ještě, že mi tady žádné propagandě nepodléháme!
torstt
@Michal Bednárek : Kdyby nepřišli, tak už tady dnes máme africké nogo zóny, kulturní obohacování mačetami a noži, ženské věznice plné zmalovaných chlapů, dvakrát do roka přeoperované klučiny a holčičkoidy, místo Temelína a Dukovan větrníky a na hradě Ahmeda.
Michal Bednárek
Nejhorší je, že většina rusů dodnes věří, že nás přisli v 68 zachránít. To stejné bude i po mnoho let s Ukrajinou. Prostě tupý národ masírovaný propagandou.
Jiří Červený
Herdek, už to tady na netu visí hodinu a ani Lojzík, ani Myšlenkový Bloudil, Augustím ani Osel (vlastně Ksel) nám zatím řádně neobjasnili, že v roce 68 to všechno byli Ukrajinci. To mám zkažený den. Velikáni, kde jste?
tempter
@torstt Prý jsi křivokoulník, patolízal s vrozenou lokajskou povahou, který neumí ani česky? Co si o tom myslíš?
Miroslav Zita
Historie má zkrátka smysl pro ironii: co bylo kdysi ideologicky správně, může být dnes velmi nepohodlně připomínáno,... některým. 🤣
Vždyť i pan prezident Petr Pavel by mohl vyprávět 🤣
jak úžasně pružná může být politická páteř, když člověk dokáže během života několikrát změnit směr a pokaždé přesvědčivě vysvětlit okolnosti.
torstt
@Michal Bednárek : Pravdu mám já a kdo mi oponuje, je proruský dezinformátor!
Michal Bednárek
@torstt
Na takového blba tady už čekáme. To zase bude plodná diskuze plná dezinformací.
torstt
@Jiří Červený : Už jsem tu. Omlouvám se za zpoždění! Koukněte výše.